Ny nettavis for helsebransjen lansert

Watch Media lanserer i dag MedWatch. Næringslivsavisen skal følge selskapene og menneskene i den norske helsebransjen.
Redaktør Anne Grete Storvik i MedWatch.
Redaktør Anne Grete Storvik i MedWatch.
Watch Media

Dekningen av den norske helsebransjen blir fra og med i dag betydelig sterkere når Watch Media lanserer MedWatch. En dedikert, fagsterk redaksjon skal gå tett på selskapene og menneskene som jobber med legemidler og biotek, e-helse og medtek.

– Bransjen og miljøet for livsvitenskap i Norge er i rask vekst, og denne veksten skal MedWatch følge tett. Vi skal gå tett på selskapenes utfordringer, deres rammevilkår, resultatene, oppturene og nedturene – og selvfølgelig menneskene som står bak disse selskapene, sier redaktør for MedWatch, Anne Grete Storvik.

Foruten Storvik består redaksjonen også av journalistene Eirik Omvik og Sebastian Brauer Hagel.

MedWatch er Watch Medias femte nisjeavis i Norge. Ambisjonen er å gi beslutningstagere i norsk næringsliv informasjonen de trenger for å navigere i en hektisk hverdag, gjennom uavhengig og kritisk journalistikk.

– Den norske helsebransjen i Norge har ikke fått den mediedekningen som den fortjener. Dette er en bransje i sterk utvikling, og vi tror den vil vokse betydelig i årene fremover. Vi ser derfor frem til å gi de ansatte i bransjen oversikt og innsikt hver dag, sier nyhetsredaktør for Watch Media, Øyvind Henriksen.

Det er bare noen uker siden lanseringen av EnergiWatch, og med MedWatch på plass har redaksjonen til Watch Media passert 20 journalister og redaktører.

– Vi skaper nå et stort, kompetent og slagkraftig redaksjonelt miljø for næringslivsjournalistikk. Og vi er fortsatt i startgropa, sier Øyvind Henriksen.

Watch Media står bak fem norske nisjeaviser: FinansWatch, EnergiWatch, EiendomsWatch, AdvokatWatch og nå MedWatch. Selskapet er en del av mediekonsernet JP / Politikens Hus.

Ny nettavis for energibransjen er i gang

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også