Wiersholm har inngått millionkontrakt med fylkeskommune: Jan Fougner skal granske arbeidsmiljøet

Arbeidsrettsadvokat og partner Jan Fougner i Wiersholm skal granske arbeidsmijøet i Vestfold og Telemark fylkeskommune etter et varsel, som hovedverneombudet i fylkeskommunen leverte på vegne av de ansatte i juni.
Wiersholm-partner Jan Fougner. | Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
Wiersholm-partner Jan Fougner. | Foto: Jon Olav Nesvold / NTB

Ifølge lokalavisen Varden har fylkeskommunen og Wiersholm signert en avtale, med en kontraktsverdi på 1,5 millioner kroner.

– Jeg håper granskingen fører til at det som er viktig for arbeidsmiljøet kommer fram, sier fylkesordfører Terje Riis-Johansen (Sp).

Fougner beskriver overfor Telemarksavisa varslingssaken som alvorlig, og at hans oppgave er å undersøke varselet. Ifølge Fougner skal han og Wiersholm lage en rapport, med tanke på at den skal offentliggjøres.

– Det er fylkeskommunen som til syvende og sist bestemmer om den skal offentliggjøres. Men vi kommer til å lage en rapport på en slik måte at den kan offentliggjøres, sier han.

Fougner har tidligere ledet en rekke profilerte granskninger, blant annet håndteringen av smitteutbruddet på Hurtigruten, som oppstod i juli i fjor.

Varslingssak mot direktør: Hittil har Festspillene betalt 2,2 millioner kroner til Hjort 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også