AdvokatWatch

Wiersholm har inngått millionkontrakt med fylkeskommune: Jan Fougner skal granske arbeidsmiljøet

Arbeidsrettsadvokat og partner Jan Fougner i Wiersholm skal granske arbeidsmijøet i Vestfold og Telemark fylkeskommune etter et varsel, som hovedverneombudet i fylkeskommunen leverte på vegne av de ansatte i juni.

Wiersholm-partner Jan Fougner. | Foto: Jon Olav Nesvold / NTB

Ifølge lokalavisen Varden har fylkeskommunen og Wiersholm signert en avtale, med en kontraktsverdi på 1,5 millioner kroner.

– Jeg håper granskingen fører til at det som er viktig for arbeidsmiljøet kommer fram, sier fylkesordfører Terje Riis-Johansen (Sp).

Fougner beskriver overfor Telemarksavisa varslingssaken som alvorlig, og at hans oppgave er å undersøke varselet. Ifølge Fougner skal han og Wiersholm lage en rapport, med tanke på at den skal offentliggjøres.

– Det er fylkeskommunen som til syvende og sist bestemmer om den skal offentliggjøres. Men vi kommer til å lage en rapport på en slik måte at den kan offentliggjøres, sier han.

Fougner har tidligere ledet en rekke profilerte granskninger, blant annet håndteringen av smitteutbruddet på Hurtigruten, som oppstod i juli i fjor.

Varslingssak mot direktør: Hittil har Festspillene betalt 2,2 millioner kroner til Hjort 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch