Advokatfullmektig blir ambassadør for Kreftforeningen

Advokatfullmektig Linn Nikkerud er en av syv profiler, som har takket ja til å bli ambassadør for Kreftforeningen.
Advokatfullmektig Linn Nikkerud. | Foto: Barneadvokatene
Advokatfullmektig Linn Nikkerud. | Foto: Barneadvokatene

Det opplyser Kreftforeningen i en pressemelding.

Nikkerud har arbeidet som advokatfullmektig i Barneadvokatene.

Hun var tidligere advokatfullmektig i Auxilium. Nikkerud har også arbeidet som saksbehandler i rettshjelpstiltaket Jussbuss, samt i Hovedorganisasjonen Virke.

«Advokat og forfatter Linn Nikkerud, som blant annet har et enormt nettverk i det flerkulturelle Norge, er også med på laget», heter det i pressemeldingen.

Sammen med techgründer Isabelle Ringnes og treningsinfluenser Pia Seeberg skal Nikkerud jobbe med forebygging, mangfold, minoriteter og flere av Kreftforeningens aksjoner.

De andre profilene som er blitt ambassadører er komiker, forfatter og podkaster Sigrid Bonde Tusvik, sportsprofil Kasper Wikestad og Kompani-Lauritzen-aktuelle Dag Otto Lauritzen.

–  Disse stemmene kan utgjøre enormt mye for kreftrammede og pårørende. Deres innlegg, kronikker og engasjement kan redde liv, føre til mer åpenhet, påvirke politikere til å ta gode valg for kreftsaken og fjerne tabuer og stigmatisering. Det har vi mange rørende eksempler på, og vi er beæret over at hele toppen av ønskelisten vår har takket ja. Sammen skal vi utrette masse, sier generalsekretær Ingrid Stenstadvold Ross i Kreftforeningen.

Ifølge spesialrådgiver Sofia Storhaug, som har jobbet med ambassadørprogrammet siden i fjor høst, er det ikke tilfeldig hvem de har knyttet til seg av ambassadører.

– Her har vi gått systematisk til verks og lagt bak oss en stor kartleggingsprosess. Det er viktig at de vi har med oss er samfunnsengasjerte, troverdige og dyktige profiler som folk hører på og ser opp til. De vi har fått med oss nå har et enormt engasjement for saken. Dette gjør de helt uten betaling, og akkurat det betyr mye for oss, sier Storhaug.

Etter elleve år i stat og kommune, er hun tilbake i advokatbransjen

Wiersholm henter ny advokatfullmektig til arbeidsrettsteamet

– Jeg opplever at jeg får mye ansvar, samtidig som det faglige nivået er like bra som hos større firma i de store byene 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også