AdvokatWatch

Etter to år i Trondheim har hun flyttet hjem og startet sitt eget advokatfirma: – Jeg starter på mange måter helt på scratch

Susanne Danielsen har startet Advokatfirmaet Danielsen i hjembyen Mosjøen.

Susanne Danielsen har startet sitt eget advokatfirma. | Foto: LinkedIn

– Alt der formelle er på plass, og jeg driver å rigger meg til på kontoret. Det regner jeg med går raskt, og jeg er klar til å ta fatt på de første oppdragene, sier Danielsen til avisen Helgelendingen.

Den 32 år gamle advokaten stiftet i slutten av oktober sitt eget advokatfirma i Mosjøen, hvor hun blir en del av et kontorfellesskap bestående av advokatene Petter Nilsskog og Silje Bredesen.

Danielsen har de siste to årene jobbet for Advokatfirmaet Melø i Trondheim. Der har hun hatt arbeidsrett som sitt kjerneområde. Hun har også jobbet med eiendomssaker og reklamasjonsrett.

Advokaten har ikke tatt med seg noen klienter derfra.

– Jeg starter på mange måter helt på scratch, og det er selvsagt veldig spennende, sier Danielsen, som tar oppdrag fra hele landet.

Nilsskog, en tidligere kollega av Danielsen, har skrytt av samholdet og fellesskapet på tvers av firmaene i Advokatgården. Forskjellen fra å jobbe i et stort firma blir da ikke så stor, sier Danielsen.

Hun har tidligere også jobbet for Advokatfirmaet Wulff i Mosjøen.

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch