AdvokatWatch

Seks advokatfirmaer har blitt tildelt millionkontrakter med Statens vegvesen

Rammeavtalen er verdt totalt 48,5 millioner kroner.

Grette er ett av tre firmaer som er tildelt den største av de fire delkontraktene, som har en estimert verdi på 22 millioner kroner. | Foto: Aleksander Losnegård

Det går frem av en kunngjøring i Doffin.

Rammeavtalen gjelder levering av juridiske tjenester innen fire delkontrakter – offentlige anskaffelser, IKT/IT-anskaffelser og personvern (GDPR), veg- og vegtrafikkområdet mv., og statsansatterett, viser en beskrivelse av anskaffelsen.

Statens vegvesen har ønsket å inngå kontrakt med inntill tre leverandører for de tre første delkontraktene og én for den siste.

Statens vegvesen mottok syv tilbud på delkontrakten om offentlige anskaffelser. Advokatfirmaene Føyen, Grette og Haavind er tildelt denne delkontrakten, som har en verdi på 22 millioner kroner.

Delkontrakten om IKT/IT-anskaffelser og personvern (GDPR) var det også syv aktører som ønsket å sikre seg. Advokatfirmaene Føyen, Simonsen Vogt Wiig og Vaar gikk seirende ut av kampen. Delkontrakten har en verdi på 18 millioner kroner.

Vaar er også tildelt delkontrakten om veg- og trafikkområdet mv. til en verdi av seks millioner kroner, viser kunngjøringen i Doffin.

At Vaar er tildelt to av de totalt fire delkontraktene, opplyste advokatfirmaet til AdvokatWatch allerede for halvannen uke siden.

– Disse områdene er kjerneområdene til firmaet, og det er en viktig anerkjennelse av kompetansen vår at Statens vegvesen viser oss tillit gjennom tildelingen, sa managing partner Thor Beke da.

Delkontrakten om statsansatterett er tildelt Storeng, Beck & Due Lund. Kontrakten har en verdi på 2,5 millioner kroner.

PwC tildelt rammeavtale verdt åtte millioner kroner

Managing partner i Føyen: – Vi har ansatte som knapt hadde begynt å jobbe før de måtte sitte på hjemmekontor

Ligger an til overskudd per partner på 12-13 millioner kroner 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch