Arntzen de Besche flytter til Via-bygget i februar: – Fremover skal vi endre måten vi arbeider på

Arntzen de Besche viderefører imidlertid ordningen med egne kontorer til ansatte når de flytter inn i nye lokaler i Via.
Fasade Via-bygget. | Foto: Sebastian Elofsson
Fasade Via-bygget. | Foto: Sebastian Elofsson

I en melding på sine nettsider skriver Arntzen de Besche, at de flytter inn i Via i Vika i februar. Dermed forlater advokatfirmaet «Hydro-bygget» i Bygdøy Allé hvor de har holdt til i over 20 år.

– Bygget som har huset oss de siste 20 årene er et fantastisk bygg, og et arkitektonisk ikon. Fremover skal vi endre måten vi arbeider på, og da ønsket vi også å se på lokaler som er tilpasset et moderne advokatfirma. Vi var derfor tidlig ute med å tenke nytt, og se nærmere på hvilke behov vi må dekke for de neste 20 årene og enda lenger, forteller styreleder og partner, Eilif S. Koch i meldingen.

Mens de ansatte i Arntzen de Besche i dag har kontorer fordelt på seks etasjer, vil de i de nye lokalene samles på tre etasjer.

– De nye lokalene skal stimulere til økt samarbeid og mer interaksjon på tvers av organisatoriske grensesnitt, sier leder for forretningsstøtte, Thomas Hansen.

Ifølge advokatfirmaet har det vært et sentralt spørsmål om Arntzen de Besche skulle gå for åpent kontorlandskap eller ikke.

–  Vi har valgt å videreføre ordningen med egne kontorer til de ansatte. Dette er folk som bruker mye tid på jobb, og gjennom forskning på feltet vet vi mye om hva som produserer og reduserer stress. Vi mener derfor at det er viktig at alle har tilgang til sin private sfære, hvor de kan trekke seg tilbake, sier Hansen.

Det skal fortsatt være store fellesarealer og mange interne møteplasser som inviterer til interaksjon, gode samtaler og bygging av felleskapet, opplyser advokatfirmaet.

Thommessen er allerede på plass i Via-bygget. I andre halvdel av 2022 flytter også Haavind dit.

Arntzen de Besche ligger for første gang an til å passere en halv milliard kroner i omsetning

– Konkurransen om de beste hodene har hardnet til etter at Thommessen etablerte seg i Stavanger 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også