AdvokatWatch

Kristin Fagerheim Hammervik overtar etter John Christian Elden i «Åsted Norge»

Advokat Kristin Fagerheim Hammervik blir en del av det nye «Åsted Norge»-teamet sammen med tidligere etterforskningsleder Jørn Lier Horst og politioverbetjent Rune Utne Reitan fra Kripos.

Advokat Kristin Fagerheim Hammervik. | Foto: Espen Solli/TV 2

Det opplyser TV2 i en pressemelding.

– Det er kjempeartig å bli spurt, litt skummelt og kolossalt motiverende. Både for meg personlig, men også for meg i mitt daglige virke, sier Kristin Fagerheim Hammervik.

Hammervik har praktisert som advokat i snart 27 år i både Oslo og Bodø, og primært som bistandsadvokat for fornærmede i alvorlige straffesaker, og med saker som gjelder arbeidsrett. Hun jobber i dag i Advokatfirmaet Aga.

– Jeg mener jeg har både erfaring og kunnskap som kan komme godt med som ekspert i «Åsted Norge». Panelet består jo for øvrig av svært kompetente mennesker, og jeg tenker at vi vil utfylle hverandre på en god måte, sier Hammervik videre.

Det betyr at forsvarsadvokat John Christen Elden er ferdig i programmet - iallfall for denne gang. Ut går også tidligere politileder Hanne Kristin Rhode. Programredaktør i TV2, Kathrine Haldorsen, roser både Elden og Rhode for en "formidabel innsats" gjennom tolv sesonger.

– De har vært viktige bidragsytere til at programmet er blitt den suksessen det er blitt, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Elden valgt til ny leder i Ullern Høyre

Elden har åpnet sitt første kontor i Nord-Norge

Vil gjenoppta 396 år gammel sak: – Det er upløyd mark, men som advokat bør en søke slike utfordringer  

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch