AdvokatWatch

Dette advokatfirmaet har en helt spesiell strategi når det kommer til rekruttering

Omsetningen til Advokatfirmaet Angelshaug & Co har økt jevnt de siste årene.

Paul-Inge Angelshaug er partner og styreleder i Advokatfirmaet Angelshaug & Co. | Foto: Advokatfirmaet Angelshaug & Co

Det er i et intervju med Fjordenes Tidende at partner og styreleder Paul-Inge Angelshaug forteller at kontorene til Advokatfirmaet Angelshaug & Co i Måløy, Ulsteinvik, Volda og på Nordfjordeid alle er bemannet med folk som er oppvokst der hvor de nå arbeider.

– Vi synes det er en fordel å rekruttere lokale folk, eller hjemflyttere. Det er en fordel at folk kjenner lokale forhold og har et nettverk der de jobber, sier Angelshaug til lokalavisen i Måløy.

Angelshaug & Co ble etablert i Måløy i 1999, da under navnet Advokatfirmaet Holvik & Angelshaug AS. For nøyaktig tre år siden endret firmaet navn, og i dag består det av seks advokater, én advokatfullmektig og én advokatassistent fordelt på fire kontorer.

Med unntak for 2018, da firmaet gikk gjennom et generasjonsskifte, har det opplevd en jevn økning i omsetning de siste årene. I 2020 endte den på 8,9 millioner kroner, viser årsregnskapet.

Omsetningen økte også i 2021, opplyser advokat og daglig leder Endre Rutledal til Fjordenes Tidende. Firmaets portefølje dekker det meste, men advokatene får også spesialisere seg, forteller han.

– Det er ikke sånn her at alle advokatene må kunne alt. Vi har fått muligheter til å snevre oss litt inn og spesialisere oss, sier Rutledal.

Åpner eget advokatfirma i hjembyen

Han ga seg selv fem år på å lykkes med eget advokatfirma: – Jeg sitter her fortsatt i dag, så jeg tenker vi er i hvert fall på rett vei 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch