AdvokatWatch

Miljødirektoratet har inngått rammeavtale med to advokatfirmaer

To advokatfirmaer er tildelt hver sin delkontrakt på millionbeløp for å tilby juridiske tjenester til Miljødirektoratet.

Miljødirektoratets kontorer i Trondheim. | Foto: Google Street View

Det viser en kunngjøring i Doffin.

Advokatfirmaene skal, ifølge kunngjøringen i Doffin, yte juridisk bistand til kommuner i arbeidet med å sikre allmennheten tilgang til strandsonen langs Oslofjorden.

«Anskaffelsen er knyttet til en tilskuddsordning som er under etablering, og som Miljødirektoratet skal forvalte fra og med 2022. Tilskuddsordningen er en del av oppfølgingen av «Helhetlig tiltaksplan for en ren og rik Oslofjord med et aktivt friluftsliv», og omfatter Oslo kommune, kommuner i Viken og i Vestfold og Telemark med grense til Oslofjorden», lyder kunngjøringen.

Det er advokatfirmaene SANDS og Holth & Winge som er tildelt avtalen i hver sin delkontrakt etter den åpne anbundskonkurransen. Advokatfirmaet SANDS ble tildelt rammeavtalen i midten av mars, og Holth & Winge ble tildelt den andre delkontrakten i april.

Kontrakten har en total verdi på ni millioner kroner, som er delt og gir de to delkontraktene en verdi på 4,5 millioner kroner hver.

Advokatfirma tildelt rammeavtale til en verdi tilsvarende en tredjedel av dets omsetning

Utlyser rammeavtale for juridiske tjenester på 110 millioner kroner

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch