AdvokatWatch

Advisio signerer avtale med SMB Norge

Advokatfirmaet Advisio skal bistå medlemsbedriftene i organisasjonen SMB Norge.

Partner Olav Lægreid (t.v.) sammen med SMB Norges administrerende direktør, Jørund Rytman. | Foto: Advisio

– Vi styrker oss på området HR-støtte og kan bistå bedrifter i arbeidsrettslige spørsmål, og i kontakten de har med NAV. Vi kjenner tenkemåten i NAV, og sammen med vår arbeidsrettslige kompetanse, utgjør dette en unik kombinasjon som er til hjelp for våre bedriftsklienter, sier advokat og partner Olav Lægreid i en pressemelding publisert på advokatfirmaets nettsider.

– Derfor ser vi fram til å bistå medlemsbedriftene i SMB Norge, siden vi vet at de trenger oss. Dette er en spennende nisje for Advisio, fortsetter Lægreid.

SMB Norge har også omtalt avtalen. Organisasjonen skriver at de har gjort en «omfattende kartlegging» av advokatbransjen før de landet på Advisio.

– Advisio er gode på det meste, men utmerker seg spesielt for deres erfaring med å hjelpe bedrifter med HR-støtte og i prosesser med NAV. Dette er områder hvor vi vet at mange medlemsbedrifter trenger hjelp i en travel bedriftshverdag, sier SMB Norges administrerende direktør, Jørund Rytman.

Advokat og partner i SGB Storløkken, Karl-Anders Grønland, er for øvrig styreleder i SMB Norge.

– Dette vil markere at vi i år tar steget videre fra å være en liten familiebedrift

Advokat har fått meddelt irettesettelse: – Vi har gjort om på oppdragsbekreftelsen slik at vi nå tror at den ikke er til å misforstå 

Ræder-partner Jøran Kallmyr skal representere SMB Norge i skjenkestopp-sak mot staten

Karl-Anders Grønland valgt som ny styreleder i SMB Norge 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch