Wiersholm etablerer sitt første kontor utenfor Oslo: – Vi skal ha et team på 10-15 advokater

Advokatfirmaet vil styrke satsingen på tre områder.
Managing partner Morten Goller i Wiersholm. | Foto: Wiersholm
Managing partner Morten Goller i Wiersholm. | Foto: Wiersholm

Wiersholm utvider ved å etablere et kontor i Trondheim, opplyser advokatfirmaet i en pressemelding mandag. Planen til advokatfirmaet er å styrke satsingen på havbruk, teknologi og fornybar energi.

– Det skjer mye spennende i Trondheimsregionen som fremover vil øke etterspørselen etter juridisk spisskompetanse i området og gjør det riktig for oss å etablere oss der, sier managing partner Morten Goller.

– Midt-Norge med Trondheim i sentrum har i lang tid hatt en sterk posisjon innen teknologi og innovasjon, og regionen opplever også vekst innen fremtidsnæringer som havbruk og fornybar energi, som også er satsingsområder for oss. I tillegg har vi mange klientrelasjoner i Trøndelag som vi nå får muligheten til å komme tettere på, fortsetter Goller.

Inge Ekker Bartnes og Svein-Helge Hanken vil lede satsingen i Trondheim, sammen med en nyrekruttert partner, som foreløpig ikke navngis. Ifølge Goller er etableringen av det nye kontoret godt i gang.

– Vi vil være i virksomhet i Trondheim så raskt som praktisk mulig. Vi planlegger for jevn vekst, og i løpet av forholdsvis kort tid regner vi med å ha et team på 10-15 advokater basert ved det nye kontoret. Vi ser frem til å kunne tilby klientene våre sømløs service fra både Oslo og Trondheim fremover, avslutter Goller.

AdvokatWatch har kontaktet Morten Goller for ytterligere kommentarer, men han har foreløpig ikke anledning å svare.

Wiersholm-partner Stig L. Bech gjenvalgt som styreleder i Norsk Eiendom

Wiersholm-rapport utløste offentliggjøring av Kvale-rapport: – Det har ikke vært en enkel beslutning

Morten Goller: – Målet har aldri vært å være størst, men å være best 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også