AdvokatWatch

CMS Kluge: – Vi er veldig fornøyde med at Nærings- og fiskeridepartementet valgte oss som leverandør til dette viktige oppdraget

CMS Kluge utkonkurrerte fire andre advokatfirmaer i en anskaffelseskonkurranse arrangert av Nærings- og fiskeridepartementet.

Assosiert partner Henrik Nordling i CMS Kluge. | Foto: CMS Kluge

Tidligere i vår inviterte Nærings- og fiskeridepartementet (NFD) CMS Kluge, Kvale, Lund & Co, Wiersholm og Wikborg Rein til å inngi tilbud i en anskaffelseskonkurranse hvor departementet ønsket juridisk bistand «til notifisering av støtteordninger for næringslivet i forbindelse med Russlands aggresjon mot Ukraina».

I bistandsavtalen, som AdvokatWatch har fått innsyn i, beskrives anskaffelsens formål og omfang: «Russlands aggresjon mot Ukraina og medfølgende sanksjoner skaper stor usikkerhet for næringslivet, særlig i Øst-Finnmark. Regjeringen har foreslått å etablere to nye støtteordninger: en lånegarantiordning for bedrifter med likviditetsutfordringer som følge av Russlands aggresjon mot Ukraina, og en ordning for bedrifter som har inntektsbortfall som følge av Russlands aggresjon mot Ukraina.»

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til AdvokatWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch