Harris skal samarbeide med Vest Næringsråd: – Det skjer svært mye spennende i Øygarden

Samarbeidsavtalen innebærer at advokatfirmaet blir den viktigste partneren og rådgiveren til Vest Næringsråd innen en rekke juridiske områder.
Fra venstre: Anders Ekanger (kommunikasjonsansvarlig i Vest Næringsråd), Einar Drægebø (partner i Harris), Olav Pedersen (managing partner i Harris) og Rikard Toft Ledang (daglig leder i Vest Næringsråd). | Foto: Vest Næringsråd
Fra venstre: Anders Ekanger (kommunikasjonsansvarlig i Vest Næringsråd), Einar Drægebø (partner i Harris), Olav Pedersen (managing partner i Harris) og Rikard Toft Ledang (daglig leder i Vest Næringsråd). | Foto: Vest Næringsråd

Det skriver Vest Næringsråd på sine hjemmesider.

Næringsrådet er en privat medlemsorganisasjon som arbeider for å fremme næringslivets interesser i Øygarden. Vest Næringsråd har i dag over 300 bedriftsmedlemmer og arrangerer blant annet medlemstreff, fagseminarer, debattmøter og bedriftsbesøk.

– Harris har vært aktive i nettverket vårt lenge, og vi har stor glede av å samarbeide med dem, sier Rikard Toft Ledang, daglig leder i Vest Næringsråd etter at samarbeidsavtalen er signert.

Managing partner Olav Pedersen i Harris gleder seg over avtalen.

– Vi er hele Vestlandets advokatfirma, og det skjer svært mye spennende i Øygarden. Folk er offensive og det er mange som vil få til noe, for eksempel innen det grønne skiftet. Derfor ønsker vi et tett samarbeid med Vest Næringsråd, sier Pedersen i en uttalelse.

Da AdvokatWatch i april omtalte årsregnskapet til Harris, som viste en omsetning på 114,2 millioner kroner og et resultat på knappe 25 millioner kroner, nevnte Pedersen også Øygarden spesifikt.

– Sotrasambandet kommer til å utløse mye spennende i Øygarden kommune, sa Harris sin managing partner til AdvokatWatch da.

Vest Næringsråd skriver at samarbeidet med Harris ble tettere allerede under planleggingen av Øygardskonferansen 2021.

Under konferansen holdt Pedersen innlegget «Tør kommunen ta i bruk handlingsrommet?», hvor han snakket om viktigheten av å lage en god kommuneplan og hva Øygarden kan lære av nabokommunenes arbeid med samme tema.

– Det har vært et lokomotiv som har dratt med seg mer aktivitet for hele firmaet

Han leder avdeling i vekst: – Konkurransen er tøff, men det er mye mat 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også