Haavind-partner Herman Bondeson jobber som advokat fra Spania: – Før pandemien ble jeg ansett som sær. Nå er jeg blitt normal

Advokat Herman Bondeson anslår at han er på kontoret i Oslo cirka én gang i måneden.
Herman Bondeson er assosiert partner i Advokatfirmaet Haavind. | Foto: Haavind
Herman Bondeson er assosiert partner i Advokatfirmaet Haavind. | Foto: Haavind

Et uvanlig retningsnummer er det første som møter potensielle klienter og andre som søker opp Herman Bondeson, assosiert partner i Haavind, på hjemmesidene til advokatfirmaet.

+34 vitner om at Bondeson holder til i Spania.

– Det er ikke noe problem. Kontaktene med klientene skjer via digitale møter, samt e-post og telefon. Før pandemien ble jeg ansett som sær og rar. Nå er jeg blitt normal, forteller Bondeson.

Det er lokalavisen Fredriksstad Blad som har intervjuet advokaten. Anledningen er at Bondeson fyller 50 år førstkommende fredag.

Advokat Bondeson er spesialisert innen selskapsrett, oppkjøp og fusjoner og har erfaring med selskapsrettslige problemstillinger og transaksjoner i Norge og internasjonalt. Han er også en erfaren pendler. Advokaten har to barn som går på skole i Uruguay, en kone som kommer fra Brasil, og spiller inn musikk i Liverpool.

– Når jeg er på kontoret i Oslo, cirka én gang i måneden, bor jeg hos min far i Råde, forteller Bondeson til Fredriksstad Blad.

Advokatkarrieren hans startet i BAHR. Der jobbet han i seks år, før lovavdelingen i Justis- og beredskapsdepartementet ble hans neste stoppested. Pausen fra advokatbransjen ble kortvarig. Etter to år i lovavdelingen gikk turen til Thommessen, hvor han jobbet i tre år.

– Lovavdelingen var også bra. Da stemplet vi inn og ut hver dag. Som advokat stempler du bare inn, sier Bondeson til lokalavisen.

Haavind økte omsetningen tross svingninger i oppdragstilfang

Haavind skal granske varslersak i Sør-Vest politidistrikt

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også