AdvokatWatch

Karnov får Brækhus på kundelisten

Brækhus signerer med Karnov.

Managing partner Frank C. Aase (t.v.) og partner Nils Eriksen i Brækhus. | Foto: Brækhus

AdvokatWatch har tidligere omtalt at Bull, Simonsen Vogt Wiig og Wiersholm har signert avtale med Karnov, om tilgang til den digitale rettskildetjenesten Karnov Lovkommentarer.

Nå signerer også Brækhus avtale for tilgang til tjenesten, opplyser Karnov til AdvokatWatch.

– Klientenes behov er alltid utgangspunktet for vårt arbeid. Hvert klientoppdrag er unikt og de beste løsningene finner vi gjennom solid fagekspertise, inngående bransjekunnskap og stort engasjement. Karnov Lovkommentarer hjelper oss med å finne de beste løsningene og gir oss trygghet på at vi har alle relevante kilder i møte med våre klienter, sier managing partner Frank C. Aase i Brækhus.

Brækhus, som omsatte for 171 millioner kroner i fjor, består av cirka 80 medarbeidere. Advokater fra Brækhus er også bidragsytere på tre Karnov-lovkommentarer.

Partner Christian Bendiksen har skrevet kommentarer til eksportkontrolloven, og partner Nils Eriksen er med i et bredt sammensatt team som står bak kommentarene til merverdiavgiftsloven og merverdiavgiftsforskriften. Nils Eriksen og Karnov har også inngått en forfatteravtale om utgivelse av en bok om merverdiavgift i et internasjonalt perspektiv.

– Vi er stolte av å bidra med lovkommentarer, og håper mange brukere får god nytte av kunnskapsdelingen, sier Eriksen.

Ifølge Karnov har over 450 jurister har så langt bidratt med å skrive kommentarer for Karnov. Forfatternes bakgrunn spenner fra akademia og det offentlige, til større advokatfirmaer. Disse bidragene danner grunnlaget for litteraturen til Karnov, som nå teller over 30 000 trykte sider dersom man skulle ha utgitt kommentarene som papirbok, opplyser Karnov.

– Vi har utviklet en bred kundeportefølje innen offentlig sektor, akademia og privat næringsliv og er stolte over å nå ha signert avtale med Brækhus. Karnovs overordnede mål er å bidra til kvalitetsheving av rettsinformasjon og litteratur for norske jurister og advokater, sier Hans-Petter Nygård, administrerende direktør i Karnov Group Norway, til AdvokatWatch.

Bull inngår avtale med Karnov

Simonsen Vogt Wiig signerer avtale om tilgang til digital rettskildetjeneste

Karnov Group kjøper to europeiske leverandører av juridiske tjenester for totalt 1,6 milliarder kroner

Wiersholm har signert avtale for tilgang til digital rettskildeløsning 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch