Har fått ny lederrolle i Legalis

Gustav Száva Petterson har tiltrådt rollen som ny fagsjef for entreprise i advokatfirmaet Legalis.
Gustav Száva Petterson er ny fagsjef for entrepriserett i Legalis. | Foto: Legalis
Gustav Száva Petterson er ny fagsjef for entrepriserett i Legalis. | Foto: Legalis

Det deler advokatfirmaet Legalis i en pressemelding.

– Vi er svært fornøyde med Petterson i denne rollen, som er en erfaren og faglig dyktig advokat med sterk kompetanse innen entreprise og eiendomsutvikling. Han har et stort engasjement og faglig tyngde som Legalis sine klienter vil dra stor nytte av, sier Tonje Hovde Skjelbostad, daglig leder i Legalis, i pressemeldingen.

Gustav Száva Petterson har vært senioradvokat i Legalis siden 2018. Før han startet i Legalis jobbet han som advokatfullmektig, og senere advokat, i Protector Forsikring i rett under fire år.

Petterson er spesialisert innenfor fast eiendoms rettsforhold. Han bistår både profesjonelle og forbrukere innen entreprise/bustadoppføring, problemstillinger knyttet til plan- og bygningslovgivningen, eiendomsutvikling, leiekontrakter, samt rådgivning til sameier/borettslag.

I pressemeldingen skriver advokatfirmaet at de har som følge av gode tilbakemeldinger fra klienter opplevd økt oppdragsmengde innen entreprise de siste årene.

«Å samle vår kompetanse og klienter på entreprise under Petterson som fagsjef er en del av vår satsning på å tilby også SMB-markedet advokattjenester av høy kvalitet til moderate priser», lyder pressemeldingen.

Nå har han startet i sin nye stilling som fagsjef for entreprise i Legalis.

– Jeg ser frem til den spennende oppgaven det er å videreutvikle det allerede gode arbeidet som advokatene i Legalis yter til næringsliv og privatpersoner innen entreprise og eiendomsutvikling, sier Petterson i pressemeldingen.

– En investering jeg tror vil lønne seg på sikt

To fagsjefer og flere eiendomsadvokater rykker opp i Legalis

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også