AdvokatWatch

– Plutselig dukket en mulighet opp

Sørlandsfirma går høsten i møte med nytt kontorsted.

Advokat Ahmed Lindov. | Foto: Agder Arbeiderparti

– Jeg nevnte til en bekjent at jeg var på jakt etter lokalt kontor, og litt plutselig dukket en mulighet opp. Jeg ringte til utleier, og fikk til en avtale, så 1. september startet jeg opp hjemme i Kvinesdal, sier Ahmed Lindov, advokat i Advokatfirma Folkman, til Avisen Agder.

Han har nå fått et eget kontor i Kvinesdal sentrum, etter tidligere å ha brukt tid på å pendle til både Grimstad og Sandnes. I oktober vil lokalet være helt ferdig, men Lindov er allerede i gang på kontoret.

Kvindøler behøver dermed ikke å reise til Flekkefjord eller Lyngdal for å få vurdert en eventuell sak. Lindov gleder seg over å kunne drive som advokat på hjemstedet, hvor han også er lokalpolitiker.

– Jeg har alltid drømt om å være allmennadvokat, som tar det aller meste. Det er noen saker jeg ikke tar på meg, men da har jeg samarbeidspartnere jeg kan sende dem videre til, sier Lindov.

Som advokat har Lindov jobbet med blant annet reklamasjonsrett innen bolig, bil og båt, arbeidsrett, selskapsrett, jordskifte, naborett og NPE-skader. Han utelukker ikke å starte for seg selv en dag.

– Men jeg trives godt der jeg jobber nå. Jeg har mye frihet – det er nesten som å drive for seg selv, sier advokaten til Avisen Agder.

Begynner i jobb hos advokatfirma i Beijing

I sommer rykket han opp i Bahr. Nå bytter han beite 

Jørgen Birkeland blir assosiert partner i Advokatfirmaet Kjær

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch