AdvokatWatch

Glittertind-partner Emanuel Feinberg: – Jeg tror den evnen er min største fordel

Partner i Glittertind, Emanuel Feinberg, deler sine tanker om jobben som prosedyreadvokat.

Partner Emanuel Feinberg i Glittertind. | Foto: Glittertind

Partner Emanuel Feinberg i Glittertind arbeider med generell sivilrettslig tvisteløsning og prosedyre. I forbindelse med at Feinberg i neste uke bistår Dyrebeskyttelsen Norge i Borgarting lagmannsrett, der sakstema er «spørsmål om forbud mot avl av engelsk bulldog og cavalier king charles spaniel», har Aftenposten gjort et større intervju med advokatpartneren.

I intervjuet deler Feinberg tanker om sin egen rolle som advokat hvor tvisteløsning står sentralt. Når han legger frem en sak i retten, er han først og fremst en pedagog, forteller Feinberg.

– Jeg prøver å lære dommeren saken på samme måte som jeg selv nettopp har lært den. Den evnen er min største fordel, tror jeg, sier han.

Feinberg forteller videre at moren hans ikke var overbegeistret over da han kom inn på jusstudiet, og senere startet som advokatfullmektig i Schjødt, fordi det materielle ikke «stod i høysetet» i hans familie.

– Da jeg valgte forretningsjus, var hun redd for at jeg skulle bli slukt opp av markedspresset. Gå på akkord med viktige verdier i livet, sier han.

Nylig fortalte AdvokatWatch at Asbjørn Lyséll Dølvik, er blitt ny styreleder i Glittertind. Han er en av tolv partnere i firmaet.

Glittertind omsatte for 127,7 millioner kroner i fjor, opp fra 122,8 millioner kroner året før.

Asbjørn Lyséll Dølvik er ny styreleder i Glittertind: – Kontinuiteten er vel ivaretatt 

Veksten fortsetter for Glittertind 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch