Dæhlin Sand inngår samarbeid med Norskog: – Vi har sett et økende behov for et advokatmiljø uten sterke bindinger til stat og utbyggersiden

Dæhlin Sand skal tilby juridisk bistand til Norskogs medlemmer, med rabattert timepris.
Grunnlegger og partner i Dæhlin Sand Advokatfirma, Magnus Dæhlin. | Foto: Dæhlin Sand Advokatfirma
Grunnlegger og partner i Dæhlin Sand Advokatfirma, Magnus Dæhlin. | Foto: Dæhlin Sand Advokatfirma

Dæhlin Sand Advokatfirma, som spesialiserer seg på eiendom, energi og miljø, har inngått et samarbeid med Norskog, som er en medlemsorganisasjon for skogeiere i hele landet.

Samarbeidsavtalen innebærer at Norskog-medlemmer som har ønske om juridisk bistand fra advokatfirmaet, får 20 prosent rabatt på Dæhlin Sand sine timesatser, heter det i en pressemelding fra organisasjonen.

Ifølge pressemeldingen er formålet med avtalen er å etablere et langsiktig samarbeid, der faglig kompetanse og gjensidig erfaringsutveksling står sentralt.

– Samfunnet blir stadig mer rettsliggjort. Dette har vi for eksempel sett eksemplifisert i rovdyrforvaltningen hvor politiske spørsmål ofte ender i retten. Kampen om arealene og presset mot eiendomsretten er økende og skogeiernes behov for juridiske tjenester øker i takt med dette, sier administrerende direktør Arne Rørå i Norskog.

I pressemeldingen omtales samarbeidet som en «vinn-vinn-avtale» fordi den kan generere mer kunder til Dæhlin Sands oppdragsportefølje, men også fordi den gjensidige fagkompetansen vil bli høyere på disse rettsområdene, både hos advokatfirmaet og hos organisasjonen.

– Vår ambisjon er å være et faglig sterkt, engasjert og kostnadseffektivt alternativ til våre konkurrenter. Vi har over tid satset målrettet på bistand til skog- og landbruksnæringen og vi har sett et økende behov for et advokatmiljø uten sterke bindinger til stat og utbyggersiden, sier grunnlegger og partner Magnus Dæhlin i Dæhlin Sand Advokatfirma.

– Vi har gjennom de siste årene vært i inngrep med mange av Norskogs medlemmer. En videreføring og formalisering av dette samarbeidet styrker firmaets mulighet til spesialisering. Vi tror samarbeidet vil bidra til gjensidig kompetanseoppbygging. Det beste rådgivningstilbudet forutsetter ofte tverrfaglig kompetanse og gjennom samarbeid med Norskogs konsulentavdeling kan vi tilby nettopp dette, avslutter han.

Advokatfirmaet har inntatt nye lokaler og skal snart bli større

Dæhlin Sand: – Vi er veldig tydelig på at vi jobber ut ifra et evighetsperspektiv. Det er viktig for utviklingen av advokatfirmaet

Dæhlin Sand henter leder fra Haavind: – Vil få en viktig rolle i videreutviklingen av firmaet i årene som kommer

Dæhlin Sand henter nye medarbeidere fra DN og Miljødirektoratet

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også