Thommessen bistod da havvindselskap hentet én milliard kroner

Samarbeidet med danske Gorrissen Federspiel.
Nanette Arvesen (oppe til venstre), Hans Cappelen Arnesen og Ellinor Høgberg var involvert i transaksjonen. | Foto: Thommessen
Nanette Arvesen (oppe til venstre), Hans Cappelen Arnesen og Ellinor Høgberg var involvert i transaksjonen. | Foto: Thommessen

I en melding på LinkedIn skriver Thommessen, at advokatfirmaet har bistått havvindselskapet Cadeler, som har hentet én milliard kroner i en emisjon.

Thommessen forteller at firmaet har jobbet sammen med Gorrissen Federspiel, som er blant de aller største advokatfirmaene i Danmark.

Teamet til Thommessen har bestått av partner Hans Cappelen Arnesen, senioradvokat Nanette Arvesen og fullmektig Ellinor Høgberg.

I en børsmelding opplyser Cadeler at pengene vil bli benyttet til å delvis finansiere et nytt hybridfartøy, samt til generelle selskapsformål.

Tidligere i år fortalte AdvokatWatch at Bahr hadde bistått Cadeler i forbindelse med at selskapet hentet 846 millioner kroner i en rettet emisjon. Også Bahr samarbeidet med det samme danske advokatfirmaet, som nå Thommessen har gjort.

Mergermarkets M&A-rapport: Bahr har vært involvert i flest transaksjoner i årets ni første måneder 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også