– Noe av det som gjør advokatjobben aller mest spennende

Ingrid Fladberg Brucker i Advokatfirmaet PwC trekker fram evalueringen av varslingssystemet til Forsvaret som et av de mest spennende oppdragene hun har hatt.
Ingrid Fladberg Brucker, direktør og leder for arbeidslivsavdelingen i Advokatfirmaet PwC. | Foto: PwC
Ingrid Fladberg Brucker, direktør og leder for arbeidslivsavdelingen i Advokatfirmaet PwC. | Foto: PwC

Brucker kom til PwC i 2021, etter ti år i Simonsen Vogt Wiig. Før det jobbet hun som dommerfullmektig i Tønsberg tingrett og tre år i advokatfirmaet Arnsen. 

I en prat med PwC forteller hun om noe av det hun synes gjør advokatjobben så spennende. 

– Det er stor variasjon i de utfordringene kundene står ovenfor. Saker må ofte følges opp raskt, og det kan være hektisk. Den løpende rådgivningen og sparringen med ledere og HR i konkrete saker, er noe av det som gjør advokatjobben aller mest spennende, sier Brucker.

Samarbeidet med kolleger i PwC med andre ekspertiseområder er viktig for å kunne levere en mer helhetlig bistand, forteller hun.

Brucker trekker fram evalueringen av varslingssystemet til Forsvaret som et av de mest spennende oppdragene hun har hatt i PwC. 

– Det har vært et stort prosjekt nå i høst, der vi har jobbet i et større tverrfagligteam. Det har vært en viktig jobb både internt for Forsvaret og varslerne, og for å sikre samfunnets tillit til Forsvaret, forklarer hun. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også