Mageli vant rammeavtale til syv millioner kroner

Advokatfirmaet Mageli skal bistå Innlandet fylkeskommune med juridiske tjenester innen grunnerverv. 
GRUNNERVERV: Birgitte Bie Mørkved er en av advokatene i Magli som bistår både offentlige infrastrukturselskaper og kommuner ved grunnerverv. | Foto: Mageli
GRUNNERVERV: Birgitte Bie Mørkved er en av advokatene i Magli som bistår både offentlige infrastrukturselskaper og kommuner ved grunnerverv. | Foto: Mageli

Det viser en kunngjøring i Doffin. 

Advokatfirmaet Mageli skal bistå med juridiske tjenester innen grunnerverv for Innlandet fylkeskommune. 

Fylkeskommunen beskriver at det nærmere bestemt vil være behov for bistand og prosedyre ved skjønns- og overskjønnssaker, samt forberedelse av disse, og jordskiftesaker, herunder tiltaksjordskifte og eventuell anke til lagmannsretten.

«I saker som omhandler skjønn, overskjønn og samferdselsjordskifte vil det være behov for evaluering, spesielt med hensyn på anke.
For saker som gjelder grunnerverv til fylkesveg kan oppdraget også omfatte forberedelse og prosedering av saker for Høyesterett.
Behovet vil for eksempel kunne være løpende juridisk rådgivning ved erverv av grunn og rettigheter knyttet til fylkesvegnettet, derav skjønn, overskjønn, tiltaksjordskifte, forhandlinger om minnelige avtaler og lignende», heter det i oppdragsbeskrivelsen.

Innlandet fylkeskommune mottok tre tilbud til rammeavtalen, men til slutt ble Hamar-firmaet Mageli valgt som leverandør av juridiske tjenester. 

Kontrakten har en total verdi på syv millioner kroner, og Innlandet fylkeskommune kan forlenge avtalen ytterligere ett år, to ganger. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også