Finansavisens advokatundersøkelse: Dette er den eneste nykommeren på medaljeplass

Det er få overraskelser helt i toppen i de ulike kategoriene, med ett stort unntak, i Finansavisens advokatundersøkelse.
NYKOMMER: Bing Hodneland-partner Christian With er eneste nykommeren som havner på pallen i Finansavisens advokatundersøkelse. | Foto: Bing Hodneland
NYKOMMER: Bing Hodneland-partner Christian With er eneste nykommeren som havner på pallen i Finansavisens advokatundersøkelse. | Foto: Bing Hodneland

Torsdag offentliggjorde Finansavisen sin årlige advokatundersøkelse hvor bransjen selv stemmer frem sine kolleger i ulike fagkategorier.

Ifølge avisen har 50 advokatfirmaer og internadvokatavdelinger deltatt i undersøkelsen. Det oppgis ikke hvem som har avgitt stemmer, men ifølge en lederartikkel i anledning undersøkelsen, er «det overveldende flertallet blant landets største.»

Det gjenspeiler seg også i avstemmingen hvor de ulike kategoriene nesten utelukkende består av advokater fra firmaer med forretningsadresse i Oslo, hvor som kjent de største advokatvirksomhetene befinner seg.

Det er også tidligere rangerte som dominerer topplasseringene, det vil si 1-3. plass. Eneste unntaket er partner Christian With i Bing Hodneland, som kommer inn som nykommer på 3. plass i kategorien media, sport og kultur. Det er imidlertid viktig å påpeke at betegnelsen «ny» i advokatundersøkelsen gjelder sammenliknet med året før.

With ble partner i Bing Hodneland i 2018 da han kom fra stilling som juridisk direktør i Rubicon TV og Metronome Spartacus.

Han har tidligere også jobbet som advokat I DLA Piper Norway, samt vært juridisk rådgiver i både Datatilsynet og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

Listen toppes av partner i Lund & Co, Jon Wessel-Aas, etterfulgt av CMS-Kluge partner Marte Thorsby.

Denne kategorien ble for øvrig lansert så sent som i fjor, og blant kategoriene med flest nykommere.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også