Sulland om nytt kontor: – Rettsstaten er under press og vi ser et økt behov for advokatbistand

Advokatfirmaet Sulland fortsetter satsingen på sitt nye kontor i Fredrikstad. 
HAR UTVIDET: Frode Sulland, partner og daglig leder i advokatfirmaet Sulland, etablerte i fjor nytt kontor i Fredrikstad. | Foto: Sulland
HAR UTVIDET: Frode Sulland, partner og daglig leder i advokatfirmaet Sulland, etablerte i fjor nytt kontor i Fredrikstad. | Foto: Sulland

Ved nyttår etablerte advokatfirmaet Sulland seg i Fredrikstad, og hentet inn ny advokat som skulle lede det nye kontoret. 

Johannes Bakkevig, som kom inn for å lede Fredrikstad-satsingen, har nå fått ny kollega. Thea M. Storheier, med bakgrunn fra strafferett og arbeidsrett, kommer inn som ny advokat.

Storheier har vært advokat og juridisk rådgiver i Sarpsborg kommune, advokat ved Advokatene i Borgergaten og sist en periode som dommerfullmektig ved Sarpsborg tingrett. 

Til Fredrikstad Blad forteller Frode Sulland, partner og daglig leder i advokatfirmaet Sulland, noe av bakgrunnen for at firmaet etablerte et nytt kontor i plankebyen.

– Rettsstaten er under press og vi ser et økt behov for advokatbistand, sier Sulland.

Johannes Bakkevig forteller også til avisen at et av formålene med etableringen i Fredrikstad er å ha et større fagmiljø i ryggen for å kunne tilby tjenester innenfor flere rettsområder. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også