Advokaten har norsk kontortid, men jobber fra USA: – Døgnrytmen er ganske ødelagt

Men snart setter hun kursen tilbake til Norge.
GLEDER SEG: Advokat Line Anett Stueland Gillebo i Advokatfirmaet Yrjar gleder seg å flytte tilbake til Norge. | Foto: Advokatfirmaet Yrjar
GLEDER SEG: Advokat Line Anett Stueland Gillebo i Advokatfirmaet Yrjar gleder seg å flytte tilbake til Norge. | Foto: Advokatfirmaet Yrjar

I nesten to og ett halvt år har advokat Line Anett Stueland Gillebo i Advokatfirmaet Yrjar bodd i Phoenix i USA sammen med familien. Hun har fortsatt å jobbe som advokat fra USA, med norsk kontortid, skriver Fosna-Folket.

– Jeg står opp rundt klokken 01:30 på natten og jobber frem til arbeidsdagen er over i Norge. Så kjører jeg barna på skolen, og litt etter om jeg har mye å gjøre, setter jeg meg ned noen timer etter å ha levert dem også, sier hun til avisen.

Hun innrømmer at døgnrytmen er blitt ganske ødelagt, og hun kjenner på ensomhet ved å sitte mye på hjemmekontor, selv om hun av til er i Norge. I juni flytter imidlertid Gillebo hjem til gamlelandet på permanent basis.

– Det skal bli godt å komme på kontoret og ta på meg de sakene jeg egentlig har lyst til – uten begrensninger, sier hun.

Ifølge Advokatfirmaet Yrjar har Gillebo bred erfaring fra blant annet barnevern, barne- og familierett, arv, avtalerett, fast eiendom og strafferett.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også