Ailu Gaup Stadigs blir partner i Hjort

Hjort henter ny partner fra Haavind.
NY PARTNER: Ailu Gaup Stadigs er ny partner i Hjort. | Foto: Hjort
NY PARTNER: Ailu Gaup Stadigs er ny partner i Hjort. | Foto: Hjort

I en pressemelding mandag ettermiddag skriver Hjort at advokatfirmaet har sikret seg Ailu Gaup Stadigs som partner. Han kommer fra stilling som senioradvokat i Haavind hvor han har vært siden 2014. Han har tidligere også vært dommerfullmektig og konstituert tingrettsdommer.

– Vi er svært fornøyde med at Stadigs tiltrer som partner. Vi vet at han vil tilføre kunnskap og kapasitet inn i et viktig fagområde hos oss, sier leder av eiendom og entreprise hos Hjort, Liv Zimmermann.

Ifølge Hjort har Stadigs bred entrepriserettslig erfaring, særlig har han tung erfaring fra sluttoppgjørstvister, hvor flere av sakene har hatt tvistesummer i milliardklassen.

– Han har en spennende profil som passer godt inn i Hjort. Han er solid, faglig dyktig og analytisk innenfor sine ekspertområder; kontraktsforhold, tvisteløsning og prosedyre. En god entrepriseadvokat må være utholdende, presis og raskt kunne identifisere løsninger for klienten. Dette er egenskaper han innehar, mener Zimmermann.

Stadigs sier han ser frem til å bli en del av et advokatfirma med et godt faglig renommé, herunder innenfor prosedyre, kontraktsrett og entrepriserett.

– I tillegg til dette så har folkene i Hjort ry på seg for å både være hyggelige og solide, noe som sjeldent er en uting, sier han.

I 2016, mens Stadigs jobbet i Haavind, uttalte han seg til Dagsavisen om partnere og work life balance.

– Der er partnere i firmaet som tar ut mer enn sine ti uker pappaperm. Jeg tror det er en endring i verdier i vår generasjon, der fritid er viktigere enn lønn og det er viktigere å finne balanse mellom jobb og familie, sa han den gang.

Nå blir han altså en del av et partnerskap selv.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også