Karnov inngår samarbeid med TikTok-aktør

– Kanalen gir oss en unik mulighet til å nå ut til et bredere publikum med både den juridiske litteraturen vår og verktøyene våre, mener administrerende direktør i Karnov. 
NY SAMARBEIDSPARTNER: Malin Garnes driver kontoen «Jussnakk» på TikTok og Instagram. Nå har hun og Karnov inngått nytt samarbeid. | Foto: Karnov
NY SAMARBEIDSPARTNER: Malin Garnes driver kontoen «Jussnakk» på TikTok og Instagram. Nå har hun og Karnov inngått nytt samarbeid. | Foto: Karnov

Det opplyser Karnov overfor AdvokatWatch. 

Karnov inngår nå et samarbeid med jusstudenten Malin Garnes, som står bak kontoen «Jussnakk» på TikTok og Instagram.

– Vi har lenge vært nysgjerrige på TikTok, og etter en vurdering kom vi fram til at vi ønsket å fortelle om Karnov gjennom gode ambassadører som Garnes. I tillegg til å være kreativ og pedagogisk i sine videoer så formidler hun juss på en god og lettfattelig måte, sier Hans-Petter Nygård, administrerende direktør i Karnov.

Garnes startet «Jussnakk» på TikTok og Instagram for litt over ett år siden. Der har Garnes i dag 94.500 følgere på TikTok, og på Instagram har «Jussnakk» over 14.000 følgere.

– Tallene er imponerende, og kanalen gir oss en unik mulighet til å nå ut til et bredere publikum med både den juridiske litteraturen vår og verktøyene våre. Eksempelvis ønsker vi å formidle at Karnov er gratis for alle studenter med juss i studieløpet. Sluttresultatet levde opp til forventningene og ble skikkelig bra, sier Nygård.

Til daglig studerer Garnes ved Universitetet i Bergen. I en melding fra Karnov forteller hun at hun har stor nytte av Karnovs digitale lovkommentarer og litteratur i studiene. 

– Karnov er en viktig samarbeidspartner for «Jussnakk». Jeg elsker lovkommentarene og bruker dem hver eneste dag. Siden jeg har så god kjennskap til Karnov, var det enkelt å takke ja og enkelt å skape innhold om tjenestene, sier hun.

Garnes publiserte tirsdag sin første video i samarbeid med Karnov på TikTok. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også