Tre forsvarere fra Advokatfirmaet Hasle involvert i samme sak

Ytterligere tre andre advokater bistår i saken.
GRUNNLEGGER: Jon Anders Hasle etablerte Advokathuset Tønsberg i 2000, nå Advokatfirmaet Hasle. | Foto: Marit Hommedal/NTB
GRUNNLEGGER: Jon Anders Hasle etablerte Advokathuset Tønsberg i 2000, nå Advokatfirmaet Hasle. | Foto: Marit Hommedal/NTB

Onsdag fortalte NRK at politiet hadde løslatt en av de seks som er siktet for drapsforsøk mot to mindreårige gutter i Tønsberg i forrige uke. Den løslatte er imidlertid fortsatt siktet i saken, men politiet mener han ikke har hatt noen sentral rolle i hendelsen. 

Alle de siktede nekter straffeskyld, ifølge statskanalen.

Nå har de seks siktede fått oppnevnt advokater, skriver Tønsbergs Blad

– Nå er saken overlatt til påtalemyndigheten. Og de siktede har fått hver sin forsvarer for å unngå interessekonflikt, sier seksjonsleder for etterforskning, Knut Erik Ågrav, til avisen.

Advokatfirmaet Hasle representerer tre av de siktede. Det gjelder forsvarer og grunnlegger Jon Anders Hasle, samt advokat Ola Sønju Bårnes og advokatfullmektig Endre Skiri. 

Steinar Thomassen (partner i Thomassen Advokatfellesskap), Jessica Ellingsen (Advokat Jessica Nazareno Ellingsen) og Knut Henrik Strømme (partner i HBL Advokatfirma) er de andre forsvarerne.

Advokatfirmaet Hasle i Tønsberg er et av de største strafferettsfirmaene i landet målt i omsetning, bak suverene Elden Advokatfirma. Hasle omsatte for 31,5 millioner kroner i fjor, en økning på 11,3 prosent sammenliknet med året før.

– Tallene er hyggelige, og en indikasjon på at vi får til den veksten vi ønsker. Vi har hatt som et klart mål å vokse, øke klientmassen og dermed saker å arbeide med, uttalte daglig leder Jon Anders Hasle til AdvokatWatch i mai.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også