Harris tildelt rammeavtale

Advokatfirmaet skal bistå vestlandskommune.
TO KONTRAKTER: Olav Pedersen og kollegaene i Harris skal bistå Bjørnafjorden kommune og Vestfold og Telemark fylkeskommune. | Foto: Harris
TO KONTRAKTER: Olav Pedersen og kollegaene i Harris skal bistå Bjørnafjorden kommune og Vestfold og Telemark fylkeskommune. | Foto: Harris

Harris skal fremover bistå Bjørnafjorden kommune med arbeidsrett, GDPR, entrepriserett, kontraktsrett, offentlige anskaffelser, selskapsrett og skatt.

Det forteller advokatfirmaet på sine hjemmesider.

Avtalen har en anslått verdi på ti millioner kroner.

Bjørnafjorden kommune ligger sør for Bergen og så dagens lys da kommunene Os og Fusa ble slått sammen 1. januar 2020. I dag bor det litt over 25.000 mennesker i kommunen. Kommunen har rundt 1800 ansatte.

Harris har kontor i Os sentrum, rett ovenfor Bjørnafjorden rådhus.

Advokatfirmaet har i sommer også signert en rammeavtale med Vestfold og Telemark fylkeskommune, som AdvokatWatch har omtalt. Harris skal bistå med eiendomsrett, plan- og bygningsrett og offentlige anskaffelser.

Managing partner Olav Pedersen i Harris gleder seg over rammeavtalene.

– Bistand til offentlige klienter er en viktig del av Harris’ virksomhet. Vestfold og Telemark fylkeskommune og Bjørnafjorden kommune er i så henseende klienter vi er veldig glade for å kunne bistå. Begge steder skjer det mye spennende. Vi gleder oss til å starte arbeidet, sier han i en uttalelse.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også