Skal kjøpe juridiske tjenester for 40 millioner kroner

Nærings- og fiskeridepartementet er på jakt etter inntil tre leverandører av juridiske tjenester. 
OPPDRAGSGIVER: I en kunngjøring i Doffin søker Nærings- og fiskeridepartementet nå etter inntil tre leverandører av juridiske tjenester. | Foto: Audun Braastad / NTB
OPPDRAGSGIVER: I en kunngjøring i Doffin søker Nærings- og fiskeridepartementet nå etter inntil tre leverandører av juridiske tjenester. | Foto: Audun Braastad / NTB

Det viser en kunngjøring i Doffin

Nærings- og fiskeridepartementet skal inngå rammeavtaler med eksterne aktører om levering av juridiske tjenester. De presiserer i oppdragsbeskrivelsen at de har jurister som gir råd internt, men at avtalene skal inngås for å dekke behovet i de tilfellene der deres egne jurister ikke har kapasitet til å gi nødvendig juridisk bistand eller der det kreves spesialkompetanse. 

«Tilbydere må kunne tilby spesialistkompetanse innen alminnelig norsk selskapsrett, børs- og kapitalmarkedsrett, transaksjoner, finansiering og alminnelig avtale- og kontraktsrett. Tilbydere må også ha meget god kompetanse innenfor andre relevante norske forretningsjuridiske og alminnelige rettsområder som berører Oppdragsgivers eierskapsutøvelse, herunder klima- og miljørett, ESG og compliance, skatterett og konkurranse- og statsstøtterett», lyder oppdragsbeskrivelsen videre. 

Rammeavtalen gjelder i to år, hvor Nærings- og fiskeridepartementet har rett til å forlenge med ett år av gangen i to år. 

Rammeavtalen har en verdi på fem til ti millioner kroner per år. Ved maksimal kontraktslengde har avtalen en totalverdi på inntil 40 millioner kroner. 

Nærings- og fiskeridepartementet ønsker å inngå parallelle rammeavtaler med inntil tre leverandører. 

Den åpne anbudskonkurransen har tilbudsfrist 10. november. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også