Adviso-partner Kristin Fjellby Grung innstilt på topp til dommerembete

Grung topper innstillingen foran en tingrettsdommer og en nemndleder.
TOPPER: Kristin Fjellby Grung (innfelt) er innstilt på topp til embetet som tingrettsdommer ved Møre og Romsdal tingrett. | Foto: Halvard Alvik, NTB / Adviso
TOPPER: Kristin Fjellby Grung (innfelt) er innstilt på topp til embetet som tingrettsdommer ved Møre og Romsdal tingrett. | Foto: Halvard Alvik, NTB / Adviso

Det er klart etter et møte i Innstillingsrådet for dommere.

Grung stod ikke på den offentlige søkerlisten da den var klar for en drøy måned siden. Da var Adviso-partnerens søknad unntatt offentligheten. Nå er advokaten innstilt på topp til embetet ved Møre og Romsdal tingrett.

Det var ni søkere til stillingen i Ålesund.

Ifølge Adviso er Grung spesialisert innen arbeidsrett. Hun rådgir styret, ledelsen og HR-avdelingen i et bredt spekter av klienter innen alle bransjer, herunder flere av regionens største arbeidsgivere, skriver advokatfirmaet. Hun er medlem av Advokatforeningens lovutvalg for arbeidsrett, og har betydelig erfaring relatert til konfliktløsning, forhandlinger og prosedyre.

Før hun kom til Adviso jobbet Grung i Schjødt i 13 år.

Etter Grung følger Jonny Kvistad, som er tingrettsdommer ved Midtre Hålogaland tingrett, og Kristoffer Blaas Wallann i Utlendingsnemnda. Wallann er nemndleder i UNE, og er også innstilt som nummer tre til et embete som tingrettsdommer ved Oslo tingrett, viser protokollen.

Det er seniorrådgiver Jørgen Reinholdtsen i Finanstilsynet som er innstilt på topp til embetet ved Oslo tingrett, foran Telenor-advokat Nina Borthen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også