Ketil Sellæg Ramberg har fått møterett for Høyesterett

DLA Piper har nå fire advokater med møterett for landets øverste domstol.
MØTERETT: Ketil Sellæg Ramberg har bestått sin andre prøvesak for Høyesterett. | Foto: DLA Piper
MØTERETT: Ketil Sellæg Ramberg har bestått sin andre prøvesak for Høyesterett. | Foto: DLA Piper

Advokatfirmaet opplyser om møteretten i et innlegg på LinkedIn.

Rambergs andre prøvesak omhandlet tolkningen av åndsverkloven § 20 og om den som bidrar på et musikkverk med egeninnspilte enkeltspor, får produsentrettigheter i det endelige lydopptaket som blir utgitt.

«Selv om den endelige avgjørelsen i saken ikke forventes før om noen uker, kunne han allerede denne uken glede seg over nyheten om at han hadde bestått advokatprøven og oppnådd møterett for landets øverste domstol», skriver DLA Piper om Ramberg, som representerer et norsk plateselskap.

– Godkjentstempelet fra Høyesterett er stor stas og noe vi i faggruppen for tvisteløsning henger høyt. Det gleder meg stort at vi styrker DLA Piper-laget med enda en advokat med møterett for Høyesterett, sier advokat og partner Tage Brigt A. Skoghøy, som er leder for DLA Pipers tvisteteam, i en uttalelse.

– Vi teller fire advokater med møterett for Høyesterett, og vi har flere som har bestått første prøvesak i løpet av det siste året og venter på neste anledning, fortsetter advokat Skoghøy, som også selv har møterett.

Ramberg ble partner i DLA Piper i april. Han kom da fra Sands.

Advokat Ramberg tilhører DLA Pipers faggruppe for immaterialrett og teknologi. Firmaet opplyser at han bistår norske og internasjonale klienter innen høyteknologi, informasjonsteknologi, e-handel, markedsføring og medie- og underholdningsindustrien, både som rådgiver og i tvist.

I tillegg til Skoghøy og Ramberg, har også de to DLA Piper-partnerne Are Hunskaar og Ørjan Salvesen Haukaas møterett for landets øverste domstol.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også