Viggo Kristiansen hevder at han ga Arvid Sjødin sparken. Det avviser Sjødin blankt

Arvid Sjødin avviser påstanden som blank løgn, og gjentar at han trakk seg.
AVVISER: – Jeg har aldri fått sparken av ham, sier Arvid Sjødin til TV 2 om Viggo Kristiansen. | Foto: Lise Åserud / NTB
AVVISER: – Jeg har aldri fått sparken av ham, sier Arvid Sjødin til TV 2 om Viggo Kristiansen. | Foto: Lise Åserud / NTB

«For min del, så kan du gå ut med at Arvid fikk sparken av meg for at han ikke hadde sin klient interesse», skriver Kristiansen ifølge TV 2 i en e-post til Mikkel Tronsrud, som i flere år har vært en av Kristiansens støttespillere.

Det var i januar i år at det ble kjent at Sjødin var ferdig som advokat for Kristiansen. Sjødin bekreftet da overfor NTB at opplysningene Nettavisen først publiserte, om en konflikt mellom den tidligere forsvareren og en av støttespillerne til Kristiansen, var korrekte. Det hadde over tid utviklet seg alvorlige stridigheter mellom ulike medlemmer i Kristiansens team.

Tronsrud hevder ifølge TV 2 at det allerede i november i fjor, én måned før Borgarting lagmannsrett opphevet Baneheia-dommen mot Kristiansen, var klart at Sjødin ikke skulle fortsette som Kristiansens advokat. Han fikk likevel være med i lagmannsretten for å få «en verdig avslutning», hevder Tronsrud.

Sjødin står fast ved at han aldri har fått sparken av Kristiansen.

– Det er blank løgn, sier Sjødin til TV 2.

– Han blir påvirket av andre til å skrive ting som ikke stemmer, mener Sjødin.

Hvem han mener påvirker Kristiansen, vil ikke Sjødin uttale seg om.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også