Ræder Bing inngår samarbeid med Vålerenga: – Et partnerskap som går utover tradisjonell markedsføring

Advokatfirmaet med en avdeling innenfor media, sport og kultur blir partner med Vålerenga Fotball Elite, og mener det gir unike muligheter for å bli sett.
SAMARBEID: Managing partner Tone Kaarbø i Ræder Bing, salgssjef Thomas Kolstad Johannessen i Vålerenga og Ræder Bing-partner Christian With. | Foto: Vålerenga Fotball Elite
SAMARBEID: Managing partner Tone Kaarbø i Ræder Bing, salgssjef Thomas Kolstad Johannessen i Vålerenga og Ræder Bing-partner Christian With. | Foto: Vålerenga Fotball Elite

Det er Vålerenga som kunngjør samarbeidet på sine hjemmesider.

Ræder Bing ser flere potensielle gevinster i samarbeidet.

– Å samarbeide med Vålerenga gir unike muligheter for å bli sett, samtidig som vi får tilgang til et spennende nettverk i et partnerskap som går utover tradisjonell markedsføring. Samarbeidet skaper nye arenaer for å engasjere kunder og ansatte og vi ser frem til å være med på en spennende reise. Vi gleder oss til å bli kjent med nettverket og har gjennom dialogen fått et veldig godt inntrykk av klubben, uttaler managing partner Tone Kaarbø.

2023 ble en turbulent sesong for Vålerenga og endte med nedrykk. Klubben tapte for Kristiansund på straffer i den avgjørende kvalifiseringskampen.

VIF har ambisjoner om å rykke opp igjen til Eliteserien på første forsøk.

Kaarbø avslører at det er flere i Ræder Bing som følger klubben tett, og sier:

– Vålerenga er ikke bare en av landets mest kjente fotballklubber, men også en organisasjon med dype røtter i lokalsamfunnet. Klubben har viktige samfunnsprogrammer og bærekraftsinitiativer. De går en spennende sesong i møte, og vi ønsker å støtte klubben tilbake der den hører hjemme.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også