Selmer lanserer podkast

To ferske partnere i advokatfirmaet står bak podkasten.
ARBEIDSRETTSADVOKATER: Ragnhild J. Nakling (t.v.) og Siri Falch-Olsen. | Foto: Selmer
ARBEIDSRETTSADVOKATER: Ragnhild J. Nakling (t.v.) og Siri Falch-Olsen. | Foto: Selmer

Selmer lanserer nå podkasten «Rett sagt». Den skal ha arbeidsliv som tema. Det opplyser advokatfirmaet på sine hjemmesider.

Det er Ragnhild J. Nakling og Siri Falch-Olsen som står bak podkasten. De er ferske partnere i advokatfirmaet. Begge kom fra Ræder Bing ved årsskiftet.

Nakling gleder seg til å formidle arbeidsrettsfaget.

– Vi har allerede drevet med podkast i mange år, og her i Selmer får podkasten ny giv, med kloke innspill fra våre nye kolleger og spennende gjester. Vi kommer til å snakke en del om juss, men først og fremst skal vi gi praktiske og konkrete råd om hvordan ulike situasjoner kan løses, sier hun.

Episodene skal slippes hver tirsdag og være på rundt 15 minutter. 

I den første episoden snakker de om hvordan arbeidsrettsåret vil utspille seg. Falch-Olsen omtaler 2023 som et innholdsrikt år med flere lovendringer. Nye lovendringer står for tur i 2024.

– Med Støre-regjeringens fokus på arbeidslivet, må man forholde seg til heltidsnorm, nye krav til arbeidsavtaler og arbeidsgiveransvar i konsern, bare for å nevne noe. Men vi må heller ikke glemme gode, gamle temaer som oppsigelser, sykemeldinger, ferie og nedbemanninger. De vil være like aktuelle i 2024 som i alle andre år, sier Falch-Olsen om året som kommer.

I Ræder stod duoen for øvrig bak arbeidslivspodkasten «Råd om rett».

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også