– Han kjenner også den norske og nordiske delen av firmaet svært godt

Kjetil Haare Johansen ser frem til å samarbeide med Charles Severs.
NY TOPPSJEF: Charles Severs blir internasjonal managing partner i DLA Piper 1. januar 2025. | Foto: DLA Piper
NY TOPPSJEF: Charles Severs blir internasjonal managing partner i DLA Piper 1. januar 2025. | Foto: DLA Piper

Severs tiltrer som internasjonal managing partner i DLA Piper 1. januar 2025. Han blir da også en av to globale ledere for advokatfirmaet.

– Charles’ tiltredelse signaliserer starten på et nytt kapittel for firmaet. Jeg ser med forventning og optimisme på hva Charles vil bringe til denne rollen og til vårt firma på internasjonalt nivå, uttaler Kjetil Haare Johansen, DLA Pipers managing partner i Norge, i en pressemelding tirsdag formiddag.

Severs er mangeårig veteran i DLA Piper, og har jobbet i firmaet siden 2003. Han har siden 2018 ledet firmaets avdelinger i Afrika, Midtøsten og Asia-Stillehavsområdet. Severs har sitt daglige virke ved kontoret i London.

Johansen ser frem til å samarbeide med den nye toppsjefen.

– Charles kjenner også den norske og nordiske delen av firmaet svært godt, og vi ser frem til å samarbeide med å ytterligere befeste DLA Pipers sin posisjon i Norge og Norden, sier Johansen i tirsdagens pressemelding.

Severs overtar rollen etter Simon Levine. Han gleder seg.

– Dette er et utrolig stolt øyeblikk for meg. Jeg har tilbragt mesteparten av min karriere her og er lidenskapelig opptatt av dette flotte firmaet og de fantastiske menneskene som gjør oss til DLA Piper, uttaler Severs.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også