Åpner nytt kontor: – Vi har veldig troen på området

Advokatfirmaet Skomvær utvider med nytt kontor og lokal tilstedeværelse i Langesund i Telemark. 
NYTT KONTOR: Skomvær sitt nye kontor, hvor advokatfullmektig Alexander Salvesen vil holde til, ligger i Storgata i Langesund. | Foto: Skomvær/Google Street View
NYTT KONTOR: Skomvær sitt nye kontor, hvor advokatfullmektig Alexander Salvesen vil holde til, ligger i Storgata i Langesund. | Foto: Skomvær/Google Street View

Skomvær har til nå bare holdt til i Porsgrunn, hvor de har sitt hovedkontor. Nå etablerer de nytt kontor i Langesund, med en lokal ressurs med på laget. 

Det skriver Porsgrunns Dagblad

Det er advokatfullmektig Alexander Salvesen som skal være mest ved det nye kontoret i Langesund. Geirr Frønes, partner i Skomvær, forteller til avisen at også de andre advokatene i firmaet vil være på det nye kontoret til tider. 

– Vi bestemte oss for at vi ville satse på et kontor i Bamble, og valget falt på Langesund. Vi har veldig troen på området, ikke minst fordi vi ser en positiv utvikling her ute, med boligbyggingen på Smietangen og andre større prosjekter på gang, sier Frønes til avisen. 

Videre opplyser partneren at de i første omgang har inngått en leieavtale med evalueringsmuligheter, men at de ønsker at det skal ende opp med å bli en langvarig avtale. 

Firmaet bistår både private og næringslivet. 

For to år siden opplevde firmaet innbrudd ved sitt kontor i Porsgrunn, hvor en mobiltelefon og to PC-er ble stjålet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også