Har lenge vært ønsket av programleder – nå har Brynjar Meling takket ja til «Forræder»

Advokaten er klar for nok et kjendisprogram.
24 DELTAKERE: 24 deltakere, inkludert advokat Brynjar Meling, skal delta i årets sesong av «Forræder». | Foto: TV 2 / Espen Solli
24 DELTAKERE: 24 deltakere, inkludert advokat Brynjar Meling, skal delta i årets sesong av «Forræder». | Foto: TV 2 / Espen Solli

I august sjekker 24 deltakere inn på Midtåsen i Sandefjord, for å delta i TV 2-programmet «Forræder». En av deltakerne er advokat Brynjar Meling, skriver TV 2 i en pressemelding.

Programleder Mads Hansen har lenge ønsket seg Meling som deltaker, skriver TV 2. Meling forteller at han har fått med seg uttalelsen fra Hansen.

– Jeg skal ikke la være å si at det kanskje var en medvirkende årsak til at jeg takket ja, sier advokaten.

– Det er noe gøy med å ha en advokat. Den følelsen av at det blir en slags prosedering i rådsalen, sier Hansen, og viser til at de tidligere har hatt med en annen advokat, Torstein Bae.

Nylig ble det kjent at Meling også skal være med på «Farmen kjendis». Meling avslørte overfor Nettavisen at han hadde sjekket på forhånd hvilke konsekvenser realitydeltakelsen ville få for han som advokat.

– Jeg tok det faktisk så seriøst at jeg hadde et lengre møte med en omdømmeekspert for å diskutere om denne deltakelsen kunne svekke min jobb som advokat, sa Meling.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også