AdvokatWatch

Forlater advokatfirma til fordel for jobb i tingretten: – Jeg har alltid sagt at jeg skal bli dommer når jeg blir stor

Innstillingsrådet for dommere avholdt møte 13. september.

Advokat Cecilie Lysjø Jacobsen. | Foto: Advokatfellesskapet Mette Y. Larsen & Co

Til to embeter som lagdommer i Eidsivating lagmannsrett, har Innstillingsrådet for dommere innstilt Stefan Jørstad på førsteplass. Cathrine Fossen er innstilt som nummer to. Videre er advokat Marit Håvemoen innstilt på tredjeplass, mens førstestatsadvokat Hans Kristian Koss følger på fjerde, ifølge møteprotokollen.

Til tre ledige embeter ved Indre og Østre Finnmark tingrett er følgende innstilt som nummer 1,2 og 3: politiadvokat Martin Arneng Varsi, advokat Cecilie Lysjø Jacobsen og seniorrådgiver/juridisk utreder Maret Aile Johnsdatter Sara.

Hammerfestingen Cecilie Lysjø Jacobsen har over 25 års fartstid som advokat, og jobber i dag i Mette Yvonne Larsen Advokatfirma.

– Jeg har alltid sagt at jeg skal bli dommer når jeg blir stor. Og så slo det meg, at jeg er blitt ganske så stor, sier Jacobsen til iFinnmark.

Videre er Benedicte Aas innstilt til embete som tingrettsdommer ved Helgeland tingrett.

Til ett embete som tingrettsdommer ved Trøndelag tingrett, har Innstillingsrådet innstilt konstituert tingrettsdommer Thomas Aaron Piene på førsteplass. Fylkesnemdsleder Åsmund Edvardsen er innstilt som nummer to.

ESA-direktør blir partner i Kvale i 2022

I dette firmaet er nå to av tre partnere kvinner 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch