Tidligere Wikborg Rein-partner har søkt på fast embete som lagdommer

Nye søkerlister til dommerstillinger er offenttliggjort.
Eksteriør Borgarting lagmannsrett i Keysers gate 13. | Foto: Berit Roald/NTB
Eksteriør Borgarting lagmannsrett i Keysers gate 13. | Foto: Berit Roald/NTB

Innstillingsrådet for dommere har offentliggjort søkerlistene (se listene nederst i saken) til ledig stilling som konstituert tingrettsdommer ved Nord-Troms og Senja tingrett, ledig stilling som konstituert tingrettsdommer ved Follo og Nordre Østfold tingrett og to (eventuelt tre) embeter som lagdommer ved Borgarting lagmannsrett.

På søkerlisten til embetene som lagdommer finner vi blant andre Maria Meling, som tidligere jobbet som senioradvokat i BAHR. Også Sigurd Skjelde Aaserudhagen, som inntil i fjor jobbet som senioradvokat i CLP, har søkt på stillingen.

En annen interessant søker, sett med advokatøyne, er tidligere partner Jonn Ola Sørensen i Wikborg Rein. Sørensen sluttet i Wikborg Rein i 2017, og har i ettertid vært tingrettsdommer og konstituert lagdommer i Borgarting lagmannsrett.

Tidligere advokat i Østgård i Tromsø, Alexander Arnesen, er en av fem søkere til stillingen som konstituert tingrettsdommer ved Nord-Troms og Senja tingrett. Arnesen har for øvrig også søkt på stillingen som konstituert tingrettsdommer ved Follo og Nordre Østfold tingrett.

Tidligere partner i DLA Piper Norway, Anette Mittet Gjertsen, er også en av søkerne til stillingen ved Follo og Nordre Østfold tingrett. Hun jobber i dag som seniorrådgiver (advokat) i Arbeids- og velferdsdirektoratet.

Ulrik Sverdrup-Thygeson, som tidligere var partner i Elden, ønsker også jobben. Han har i dag et vikariat som nemndsleder.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også