AdvokatWatch

Tidligere Wikborg Rein-partner har søkt på fast embete som lagdommer

Nye søkerlister til dommerstillinger er offenttliggjort.

Eksteriør Borgarting lagmannsrett i Keysers gate 13. | Foto: Berit Roald/NTB

Innstillingsrådet for dommere har offentliggjort søkerlistene (se listene nederst i saken) til ledig stilling som konstituert tingrettsdommer ved Nord-Troms og Senja tingrett, ledig stilling som konstituert tingrettsdommer ved Follo og Nordre Østfold tingrett og to (eventuelt tre) embeter som lagdommer ved Borgarting lagmannsrett.

På søkerlisten til embetene som lagdommer finner vi blant andre Maria Meling, som tidligere jobbet som senioradvokat i BAHR. Også Sigurd Skjelde Aaserudhagen, som inntil i fjor jobbet som senioradvokat i CLP, har søkt på stillingen.

En annen interessant søker, sett med advokatøyne, er tidligere partner Jonn Ola Sørensen i Wikborg Rein. Sørensen sluttet i Wikborg Rein i 2017, og har i ettertid vært tingrettsdommer og konstituert lagdommer i Borgarting lagmannsrett.

Tidligere advokat i Østgård i Tromsø, Alexander Arnesen, er en av fem søkere til stillingen som konstituert tingrettsdommer ved Nord-Troms og Senja tingrett. Arnesen har for øvrig også søkt på stillingen som konstituert tingrettsdommer ved Follo og Nordre Østfold tingrett.

Tidligere partner i DLA Piper Norway, Anette Mittet Gjertsen, er også en av søkerne til stillingen ved Follo og Nordre Østfold tingrett. Hun jobber i dag som seniorrådgiver (advokat) i Arbeids- og velferdsdirektoratet.

Ulrik Sverdrup-Thygeson, som tidligere var partner i Elden, ønsker også jobben. Han har i dag et vikariat som nemndsleder.

Utnevnt til dommer ved Telemark tingrett 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch