I april ble den tidligere Simonsen Vogt Wiig-advokaten utnevnt til tingrettsdommer. Nå vil hun jobbe i lagmannsretten

Flere advokater er representert i de ferske søkerlistene til Innstilingsrådet for dommere.
Foto: Ned Alley/NTB
Foto: Ned Alley/NTB

Innstillingsrådet for dommere har offentliggjort en rekke nye søkerlister (se oversikt nederst i saken) siden AdvokatWatch i forrige uke fortalte hvem som har søkt på stilling som konstituert tingrettsdommer ved Indre og Østre Finnmark tingrett.

Blant søkerne til embete som lagdommer ved Frostating lagmannsrett, er Marit Wenda Kjørsvik, som i vår sluttet som advokat i Simonsen Vogt Wiig i forbindelse med at hun ble utnevnt til tingrettsdommer.

Også Ingvild Skaar, som frem til januar 2018 jobbet som inhouse-advokat i SpareBank 1 SMN, har søkt på stillingen i lagmannsretten.

Advokat Adrian Norense Idehen har siden mars 2020 vært i permisjon fra jobben i advokatsamarbeidet Sjødin Meling & Co. Han er i dag tingrettsdommer, og har søkt på stillingen som konstituert tingrettsdommer ved Haugaland og Sunnhordland tingrett.

Det samme har Gard Lyng, som er advokat i Sticos i Trondheim, samt advokat Robert Haukeland. Sistnevnte jobber i dag som konstituert tingrettsdommer i Midtre Hålogaland tingrett.

Alexander Wagstaff jobbet inntil i fjor som advokat i Asker Advokatkontor. Han er nå seniorrådgiver i Landbruks- og matdepartementet. Wagstaff har søkt på stillingen som tingrettsdommer ved Agder tingrett.

En av de andre søkerne til stillingen, er tidligere Wigemyr-partner Ronny Christian Håkonsen, som i dag er konstituert tingrettsdommer.

Statsadvokat ved Rogaland statsadvokatembete, Arvid Malde, har også søkt seg til Agder tingrett.

Til slutt er søkerlisten til konstitusjon som avdelingsleder/dommer ved Oslo tingrett offentliggjort. Her finner vi blant andre tidligere advokat i Wiersholm, Ragnar Lindefjeld, som også har vært advokat både i Storebrand og DNB. Han jobber i dag som konstituert lagdommer i Borgarting lagmannsrett.

Tidligere Kluge-advokat Trine Riiber, som nå er lagdommer i Borgarting lagmannsrett, er også blant søkerne til denne stillingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også