Ro Sommernes-partner utnevnt til bobestyrer etter konkursen i Brunbjørn

Bobestyrer Nils Holger Koefoed vil blant annet se nærmere på en styreendring i selskapet i fjor, der en advokat erstattet en annen advokat som styreleder.
UTNEVNT: Bobestyrer Nils Holger Koefoed jobber med å få oversikt etter konkursen i Brunbjørn. | Foto: Ro Sommernes
UTNEVNT: Bobestyrer Nils Holger Koefoed jobber med å få oversikt etter konkursen i Brunbjørn. | Foto: Ro Sommernes

I slutten av november meldte det konfliktrammede telekom- og fiberselskapet Brunbjørn oppbud. 

– Det er vemodig å gjøre dette, men styret har etter nøye overveielse konkludert med at grunnlaget for videre drift ikke foreligger, uttalte daglig leder Sebastian Esko Riel-Saua til Gudbrandsdølen Dagningen.

AdvokatWatch hadde før konkursen omtalt at advokatfirmaet Alver hadde begjært Brunbjørn konkurs. Begjæringen ble imidlertid trukket, etter at Alver fikk dekket sitt krav.

I samme periode fratrådte også BDO som revisor for Brunbjørn.

Nå skriver Gudbrandsdølen Dagningen at partner og styreleder i Ro Sommernes, Nils Holger Koefoed, er utnevnt til bobestyrer etter konkursen i Brunbjørn.

Ifølge avisen har 132 kreditorer fremmet krav på til sammen 74,1 millioner kroner etter konkursen. Det er ventet at de samlede kravene vil stige etter hvert.

Koefoed opplyser til AdvokatWatch at det er ingen advokat- eller revisorfirmaer på kreditorlisten.

Ifølge Koefoed vil han i tiden fremover blant annet se nærmere på styreendringen i Brunbjørn, som skjedde i august i fjor. Da ble både daglig leder og hele styret fjernet, inkludert advokat Kristoffer Ringerud, som den gangen var styreleder. Ringerud ble erstattet av en annen advokat, Ole Dalan, som jobber i Kristensen Berg Advokatfirma i Oslo.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også