Advokat blir direktør i NHO Geneo

Cecilie Wille Søvik forlater Econa og blir direktør for arbeidsliv i NHO Geneo.
Cecilie Wille Søvik tiltrer i NHO Geneo 1. oktober. | Foto: NHO
Cecilie Wille Søvik tiltrer i NHO Geneo 1. oktober. | Foto: NHO

Landsforeningen for helsenæring, velferd- og oppvekstbedrifter ble lansert tidligere i år og ble da NHOs 17. landsdekkende forening.

Nå er det klart at Cecilie Wille Søvik tiltrer som direktør for arbeidsliv i organisasjonen 1. oktober. Det melder NHO.

– Jeg gleder meg til å jobbe i NHO Geneo, og bli kjent med bransjene innenfra. Det blir veldig spennende å få lov til å være med å bygge opp en ny landsforening fra bunnen av, sier Søvik.

Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og spesialisert innen arbeidsrett og personvern. Søvik har bakgrunn som advokat i Arntzen de Besche og har de siste årene vært fagsjef i Econa.

– Jeg håper min erfaring som arbeidsrettsadvokat vil hjelpe medlemmene våre å finne gode løsninger. Vår tilgjengelighet og kompetanse vil være viktig å vise frem for medlemmene våre.

Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo, gleder seg til Søvik er på plass og sier hun vil få en nøkkelrolle.

– Søvik har en erfaring og kompetanse som er helt nødvendig å ha på plass i en arbeidsgiverorganisasjon. Hun vil få en nøkkelrolle i å bygge opp den juridiske avdelingen i NHO Geneo, sier hun.

Margrethe Meder blir partner i Bahr

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også