Eldar Haugen-Lossius blir advokat i Bravida: – Ser frem til å jobbe med flere spennende og komplekse prosjekter

Haugen-Lossius kommer fra stilling som internadvokat i Sweco.
BYTTER JOBB I MAI: Elder Haugen-Lossius tiltrer som internadvokat i Bravida i mai. | Foto: Bravida
BYTTER JOBB I MAI: Elder Haugen-Lossius tiltrer som internadvokat i Bravida i mai. | Foto: Bravida

Bravida opplyser om signeringen i en pressemelding.

– Bravida er en betydelig aktør innenfor markedet og jeg ser frem til å jobbe med flere spennende og komplekse prosjekter, forteller Haugen-Lossius.

Den nye Bravida-advokaten kommer fra Sweco, og har også bakgrunn fra DLA Piper og Vann- og avløpsetaten i Oslo kommune. Haugen-Lossius har kompetanse innen entreprise, offentlige anskaffelser og kontraktsstyring. 

I Bravida blir han del av et tverrfaglig team.

– Som internadvokat vil jeg få muligheten til å følge opp og gi støtte til prosjektene hele veien fra vugge til grav. Entreprisekontrakter er rammebetingelser for prosjektene og det er sentralt å sikre god prosjektgjennomføring og lønnsomhet. Jeg vil også bidra med vurderinger og risikostyring for hvilke prosjekter man går inn i, uttaler Haugen-Lossius.

Han tiltrer i mai. Haugen-Lossius skal primært jobbe med entreprise, men Stian Sohøel, som er direktør for M&A og kommunikasjon i Bravida, forteller at selskapet vil dra nytte av advokatens kompetanse også på andre områder.

– Jeg ser også frem til at han kan bistå innen andre områder, slik som M&A og andre kontrakter, og han vil også styrke vår innkjøpskompetanse av eksterne tjenester, sier direktør Sohøel i pressemeldingen fra Bravida.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også