Harris styrker kontoret i Førde

Firmaet med hovedkontor i Bergen øker sin tilstedeværelse i Førde. Stine Baumann er ansatt som senioradvokat, mens May-Linn Sandvik er ansatt som advokatfullmektig.
Fra venstre: Sølvi Gjesdal Aasen, Merete Tollefsen, Thomas Christian Jarning, May-Linn Sandvik, Stine Baumann og Iselin Løkkebø. | Foto: Reiakvam Foto/Harris
Fra venstre: Sølvi Gjesdal Aasen, Merete Tollefsen, Thomas Christian Jarning, May-Linn Sandvik, Stine Baumann og Iselin Løkkebø. | Foto: Reiakvam Foto/Harris

Det skriver Harris på sine hjemmesider.

Baumann har drevet sin egen praksis, Baumann Advokatfirma, de siste seks årene. Hun har tidligere jobbet i DLA Piper og har dessuten bakgrunn fra Høyesteretts juridiske utredningsenhet.

– Det blir helt topp. Det er kjempefint å være del av et fellesskap og å kunne dele min kunnskap og nyte godt av andres kunnskap. Det har jeg lengtet litt etter, forteller Baumann til AdvokatWatch.

Hun begynte i jobben for én måned siden.

– Jeg har en klientbase jeg tar med meg inn, så jeg skal følge opp de sakene. Det er snakk om familie- og arverett, erstatningsrett, fast eiendom, offentlig rett, kontraktsrett og IPR, sier Baumann.

– Vi får se om det blir litt mer spissing etter hvert i Harris, hvor det er litt bedre grunnlag for å spesialisere seg, bemerker hun.

Harris' andre nyervervelse i Førde, advokatfullmektig Sandvik, er utdannet innen jus og økonomi. Hun skal primært jobbe med skatt- og avgiftsrett, bedrifts- og industrikontrakter, selskapsrett, arbeidsrett og familie-, arv- og skifterett, opplyser firmaet.

"Med nytilsettingane har Førde-kontoret styrka sin kompetanse og kan bistå i eit breitt spekter av juridiske fagfelt", skriver Harris.

Kontoret i Førde ledes av advokat/partner Thomas Jarning og består i tillegg til de to nyansatte av senioradvokat Merete Tollefsen og advokatsekretærene Sølvi Gjesdal Aasen og Iselin Løkkebø.

Rajvinder Singh Bains ny partner i DLA Piper

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også