Arntzen de Besche henter nye partnere fra CLP og Usbl: – Vil bidra til å styrke vår kompetanse innen tvisteløsning og eiendom

Vidar Riksfjord og Marianne Raa Bjaaland blir nye partnere i advokatfirmaet.
Vidar Riksfjord blir en del av AdBs tvisteløsningsavdeling, mens Marianne Raa Bjaaland skal inn i firmaets eiendomsavdeling når hun tiltrer etter nyttår. | Foto: Arntzen de Besche / Marianne Otterdahl-Jensen, Cappelen Damm
Vidar Riksfjord blir en del av AdBs tvisteløsningsavdeling, mens Marianne Raa Bjaaland skal inn i firmaets eiendomsavdeling når hun tiltrer etter nyttår. | Foto: Arntzen de Besche / Marianne Otterdahl-Jensen, Cappelen Damm

Det skriver Arntzen de Besche på sine hjemmesider. Riksfjord begynte i jobben 1. oktober, mens Bjaaland tiltrer 1. januar 2022.

«De vil bidra til å styrke vår kompetanse innen tvisteløsning og eiendom», skriver advokatfirmaet om ansettelsen av de to.

Riksfjord kommer fra stillingen som partner i CLP, en stilling han har hatt 2018. Han har også en fortid som partner i Schjødt, og som dommerfullmektig i Kongsberg- og Nedre Romerike tingrett.

I løpet av sin karriere har Riksfjord jobbet mye med kommersielle tvister, andre økonomiske spørsmål og arbeidsrett, skriver AdB.

– Vi er glade for å ha fått Vidar om bord hos oss. Hans erfaring og kompetanse bidrar til å styrke vårt tvisteløsningsmiljø, sier Andreas B. Nordby, som leder tvisteløsningsavdelingen ved Oslo-kontoret.

Bjaaland kommer fra stillingen som leder av advokatkontoret Usbl, hvor hun har jobbet i elleve år. Hun har dessuten erfaring som advokat hos Obos, rådgiver hos fylkesmannen og som seniorrådgiver i kommunal- og regionaldepartementet, skriver Arntzen de Besche.

Den kommende partneren har omfattende erfaring med fast eiendom, plan- og bygningsrett og eiendomsmeglingsrett, samt god kjennskap til arbeid med lovrevisjoner og informasjonsformidling.

– Vi er svært fornøyd med å få Marianne og hennes spisskompetanse inn som en del av Næringseiendoms-teamet, uttaler Hans Henrik Kværne, som leder eiendomsavdelingen.

– Konkurransen om de beste hodene har hardnet til etter at Thommessen etablerte seg i Stavanger 

Ligger an til å passere en halv milliard kroner i omsetning

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også