Har jobbet med konkursrett, kontraktsrett og fast eiendom – nå har hun fått bevilling

Ingrid Øvregård Folkvord i TP Advokatfirma har fått advokatbevilling.
Ingrid Øvregård Folkvord har blant annet jobbet med konkursrett, kontraktsrett og fast eiendom hos TP. Nå har hun fått advokatbevilling. | Foto: TP Advokatfirma
Ingrid Øvregård Folkvord har blant annet jobbet med konkursrett, kontraktsrett og fast eiendom hos TP. Nå har hun fått advokatbevilling. | Foto: TP Advokatfirma

Det skriver TP Advokatfirma på sine hjemmesider.

Folkvord er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og har ifølge hennes egen LinkedIn-profil tidligere blant annet vært frivillig i Gatejuristen og jobbet som jurist for Forbrukerrådet.

«Vi gratulerer så mye med advokatbevillingen og gleder oss til veien videre», skriver Sandnes-firmaet til den nybakte advokaten.

Folkvord har opparbeidet seg «god kompetanse innen blant annet konkursrett, kontraktsrett og fast eiendom», heter det i meldingen.

I tillegg til disse fagområdene, jobber advokatene i TP blant annet med erstatningsrett, arv og skifte, landbruk og selskapsrett, går det frem av en oversikt på firmaets sider. TP har totalt ni ansatte.

TP er nest størst i Sandnes målt i omsetning. Firmaet omsatte for 15,3 millioner kroner i 2020, en vekst på 5,5 prosent fra 2019.

– Jeg har stor tro på at Enger Mehl vil vare lenger enn tidligere justisministre

Kreativt initiativ fra Haver: – Vi tror mange advokater er ganske konkurranselystne folk

BAHR henter ny partner internt og samler havnæringene i en egen virksomhetsgruppe 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også