AdvokatWatch

Seks SANDS-medarbeidere har fått advokatbevilling

Seks advokatfullmektiger fra flere SANDS-avdelinger fikk denne uken sin bevilling.

ØVERST: Lars Sørensen og Marte Juliet Løkkebø Barlund. MIDTEN: Fredrik Lunde Nyland (f.v.) og Andreas Gothe Schultz. NEDERST: Torgrim Walle Nikolaisen (f.v.) og Robert Langeland. | Foto: SANDS

Det skriver SANDS på LinkedIn.

I fire av SANDS avdelinger er det til sammen seks advokatfullmektiger som har fått sin bevilling.

Fra kontoret i Oslo har Robert Langeland og Andreas Gothe Schultz fått sine bevillinger. Både Langeland og Schultz har master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen og har siden fullført utdanning i 2019 jobbet som advokatfullmektig SANDS.

Langeland har jobbet med fagområdet entreprise, mens Schultz har jobbet med konfliktløsning og prosedyre, immaterialrett og forsikring.

I SANDS sin avdeling i Tromsø har Lars Sørensen og Torgrim Walle Nikolaisen nå blitt advokater. Sørensen har master i rettsvitenskap fra Universitetet i Tromsø som han fullførte i 2019. Siden den gang har han jobbet med offentlige anskaffelser, og fiskeri og oppdrett i SANDS.

Nikolaisen fullførte sin master i rettsvitenskap fra Universitetet i Tromsø i 2018, men var rettslig medhjelper for advokat Dagfinn Strønstad fra 2017. Etter fullført utdanning ble han advokatfullmektig i SANDS med entreprise, og konfliktløsning og prosedyre som fagområder.

I Bergen fikk Marte Juliet Løkkebø Barlund sin bevilling etter to år som advokatfullmektig i SANDS. Hun fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen i 2018 og jobbet i ett år hos Advokatfirmaet Blikra, Slotterøy & Fonn før hun gikk videre til SANDS.

Nå er hun tilknyttet avdelingen for entreprise i SANDS, og hun arbeider med løpende rådgivning i entrepriseprosjekter og tvisteløsning innen bygg- og anleggsbransjen for både entreprenører, byggherrer og rådgivere.

Fredrik Lunde Nyland fra SANDS i Tønsberg fullførte sin master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo i 2019. Fra 2011-2019 var han representant i kommunestyret i Fet kommune, før han gikk over til SANDS etter fullført utdanning.

Han er tilknyttet SANDS sin faggruppe for entreprise og gir løpende rådgivning i bygge- og anleggsprosjekter, i tillegg bistår han med utarbeidelse av kontrakter og prosedyre-saker for domstolene.

– Vi er stolte over deres innsats, og vil fortsette å heie på dere fremover, skriver SANDS på LinkedIn.

Disse advokatfirmaene har flest følgere i sosiale medier

Fra statssekretær til advokatfullmektig: – Jeg gleder meg til å endelig få praktisere faget mitt

Har jobbet med konkursrett, kontraktsrett og fast eiendom – nå har hun fått bevilling 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch