AdvokatWatch

Blir medeier

Silje Bruun Teigen blir medeier i Adviso fra 1. januar.

Foto: Adviso

Det melder advokatfirmaet på LinkedIn.

Teigen har vært i Ålesund-firmaet Adviso siden 2009. Hun har hovedansvaret for fagområdene offentlige anskaffelser og tvisteløsning. Hun jobber også mye med generell kontraktsrett, både opp mot det offentlige og private aktører.

«En av grunnene til ADVISOs vekst er vår systematiske oppbygging av spiss forretningsjuridisk kompetanse på stadig flere områder. Det at Silje blir eier er en del av denne strategien, der dyktige og erfarne advokater følger klientene tett gjennom juridiske prosesser som ofte er kompliserte og utfordrende.», skriver advokatfirmaet.

Hun har tidligere jobbet som rådgiver i Kystverket, Klagenemndssekretariatet og Konkurransetilsynet. Hun har også vært dommerfullmektig i nesten fire år i Sunnmøre tingrett.

Teigen startet sin advokatkarriere som advokatfullmektig hos Tømmerdal & Co i perioden 2008-2009.

Teigen har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen i 2007, med masteroppgave i kontraktsrett og spesialisering innen selskapsrettslige tema ved University of Southampton.

Adviso ble etablert i 2012. Firmaet omsatte for 24,7 millioner kroner i 2020, og fikk et driftsresultat på 7,4 millioner kroner.

Ifølge hjemmesiden til Adviso jobber det åtte advokater og to advokatfullmektiger i firmaet.

Julie B. Falkanger har fått sin bevilling

– Mitt advokat-DNA har gjennom mer enn 37 år alltid vært uløselig knyttet til Wikborg Rein

Henter Martin Winsnes Thrane til nyopprettet stilling som advokat  

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch