AdvokatWatch

Karen Margrethe Bugge og Jan Gudmund Aanerud blir partnere i Hjort: – Vi er stolte av å ha et fagmiljø som kan utvikle sterke fagpersoner

Bugge har spisskompetanse innenfor arverett og generasjonsskifte, mens Aanerud er er spesialist innenfor fast eiendom, opplyser advokatfirmaet.

Karen Margrethe Bugge og Jan Gudmund Aanerud rykker opp i Hjort. | Foto: Hjort

Hjort omtaler partneropprykket på sine hjemmesider.

– Vi er stolte av å ha et fagmiljø som kan utvikle sterke fagpersoner, sier managing partner Anne Marie Due.

Karen Margrethe Bugge har jobbet i Hjort siden 2011. Hun har spisskompetanse innenfor arverett og generasjonsskifte. Før hun ble ansatt i Hjort, jobbet hun blant annet som dommerfullmektig.

– Jeg har et sterkt engasjement for familie-, arv og skifte, og det er motiverende å være en del av et firma som er blant landets fremste på disse fagfeltene. Vi har fortsatt store ambisjoner om vekst, og det er engasjerende å få være en del av dette, sier Bugge.

Jan Gudmund Aanerud har vært ansatt i Hjort siden 2008. Han er spesialist innenfor fast eiendom, med spisskompetanse på kontraktsrett, tingsrett og plan- og bygningsrett.

– Med et partnerteam som dekker både entreprise og fast eiendom står vi sterkere rustet til å håndtere våre klienters utfordringer og muligheter i årene som kommer, sier Aanerud.

Managing partner Due sier at de to nye tilskuddene i partnerskapet, som tar det totale antallet partnere i Hjort opp til 34, har vært hos advokatfirmaet i en tid der «... vi har utviklet oss mye som firma».

– Fra å være mest kjent for prosedyre har vi utviklet oss til et forretningsadvokatfirma med spisskompetanse innenfor områder vi mener vil være viktige i fremtidens Norge, mener Hjort-sjefen.

I oktober flyttet Hjort til nye lokaler i Universitetsgata 7. AdvokatWatch besøkte firmaet kort tid etterpå.

Har jobbet i Hjort etter endt utdanning – nå har hun fått advokatbevilling

Hjort har flyttet til nye lokaler: – Jeg føler vi er i sentrum av det juridiske fagmiljøet  

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch